נשלח בתאריך: 15 March 2009 בשעה 11:25 | | IP רשוּם
|
|
|
|
רק עכשיו פירמטנו מחשב, והתקנו הכל מחדש - כולל האופיס (2003 ).
אני לא מוצאת דרך לעדכן את עידכוני האבטחה של האופיס 2003, בלי שמיקרוסופט תפעיל את מנגנון ה OGA החדש. ואני מנועה מלעשות כן, כי אני מבינה שזה מטרד רציני.
בכתבה של דה מרקר על השינויים שהנהיגו לאחרונה במיקרוסופט ועל OGA כתוב
" ניתן להחליט האם להתקין את עידכון התוכנה באופן הבא: כאשר ניגשים לאתר העידכונים של מיקרוסופט יש לבדוק את רשימת העידכונים המוצעים להורדה והתקנה ולהקפיד לסמן או להסיר את הסימון מהעידכון, שאמור להופיע בשמו המלא - Office Genuine Advantage. משתמשים שבחרו בהורדה אוטומטית של עידכונים למחשב צריכים לסמן או להסיר את ה-V מתיבת הסימון (Check Box) שליד שם העידכון, טרם תהליך ההתקנה. משתמשים שבחרו הורדה והתקנה אוטומטיים ואינם מעוניינים בהתקנת העידכון צריכים לשנות את ההגדרה במחשב, מהורדה והתקנה אוטומטיים - להורדה אוטומטית בלבד (ללא התקנה), או לבטל את האפשרות ולהסתפק בהורדה ידנית של עידכונים מאתר החברה"
מאתר מיקרוסופט אני מגיעה לאתר Office Online ושם יש מימין אפשרות לבחור Office Update
יש לי לחצן "המש"ך שלידו כתוב: " עדכונים ל- Office זמינים עבור לקוחות המשתמשים ב- Microsoft Office מקורי. נא לחץ על לחצן המשך כדי להתחיל את אימות Office. כמתואר בהצהרת הפרטיות שלנו, Microsoft לא תשתמש במידע הנאסף במהלך האימות כדי לזהות אותך או לפנות אליך." אני חוששת שלחיצה על "המשך" תפעיל את מנגנון ה OGA .
לא ברור לי כיצד להגיע לרשימת עידכונים שניתן לסמן בה מה כן ומה לא רוצים ואז לא לסמן את הOGA , לפי המלצת דה מרקר
איך מעדכנים ידנית? איך אני מגיעה אל העדכונים בכלל, כדי לבחור מהם מה להתקין.
|