כותב |
|
בתאל אורח

הצטרף / הצטרפה: 01 October 2003
משתמש: אונליין הודעות: 12647
|
נשלח בתאריך: 07 March 2007 בשעה 16:16 | | IP רשוּם
|
|
|
|
יש לי בעיה, מישהו סיפר לי על התוכנה (וכשהוא סיפר לא היה בתוכנה הזאת מינוסים!!) ואמרתי לו אוקי, תתקין! אחרי שהיא לא שמרה כלום ביטלתי אותה אבל לא מחקתי רק סימנתי שלא תעבוד!
עכשיו קרה מצב כזה, התוכנה לא עובדת אבל מאד עובדת!! ז"א שכשאני קוראת לה (שיפט קונטרול אלט F6) היא לא עובדת ולא כלום אבל היא כן עובדת במחשב בכך שהיא לא שומרת כלום ולא נותנת באמת למחוק כלום! כשאני עושה חיפוש הוא כן מראה תוצאה ויש את הסמן של הדוב אבל כשאני לוחצת עליו לא קורה כלום!! מה לעשות?! ניסיתי להוריד את התוכנה דרך הקישור והוא אומר לי שקודם צריך להוריד את התוכנה כדי להתקין אותה מחדש!!
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
pitbull משתמש חבר

הצטרף / הצטרפה: 14 May 2005
משתמש: מנותק/ת הודעות: 209
|
נשלח בתאריך: 07 March 2007 בשעה 17:04 | | IP רשוּם
|
|
|
|
ניסית פשוט להסיר את התוכנה דרך לוח הבקרה? תנסי את זה: התחל--->לוח הבקרה---->הסר תוכנית יקפוץ לך חלון עם כל התוכנות שמותקנות לך במחשב, תמצאי את התוכנה שאת רוצה למחוק ותלחצי בצד על "הסר"
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
בתאל אורח

|
נשלח בתאריך: 07 March 2007 בשעה 17:28 | | IP רשוּם
|
|
|
|
כן, הבעיה היא שהתוכנה יושבת של המערכת והיא לא מופיעה ברשימה.. זה משהו מסובך יותר..
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
pitbull משתמש חבר

הצטרף / הצטרפה: 14 May 2005
משתמש: מנותק/ת הודעות: 209
|
נשלח בתאריך: 07 March 2007 בשעה 19:30 | | IP רשוּם
|
|
|
|
אז תסגרי את התוכנה דרך task list תלחצי ctrl+alt+delete תבחרי שם בלשונית "משימות" או משהו כזה.. חפשי כל דבר שנראה קשור לתוכנה ופשוט תסגרי ידנית.
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
Fate פורומיסט על

הצטרף / הצטרפה: 25 October 2005
משתמש: מנותק/ת הודעות: 571
|
נשלח בתאריך: 07 March 2007 בשעה 19:51 | | IP רשוּם
|
|
|
|
הבעיה היא שלא מתקינים תוכנה כמו Deep Freeze בלי לקרוא מדריך למשתמש שלה...
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
אורח אורח

|
נשלח בתאריך: 08 March 2007 בשעה 01:46 | | IP רשוּם
|
|
|
|
זה לא אמור להיות מסובך... סמל התוכנה (דוב) מופיע ליד השעון. אם לוחצים לא קורה כלום, כי צריך ללחוץ על שיפט ותוך כדי על הסמל... עכשיו התוכנה מבקשת סיסמא, זאת הסיסמא שהגדרת בעצמך, או מי שהתקין את התוכנה אצלך הגדיר. תכניסי את הסיסמא. עכשיו יופיעו לך מספר אפשרויות, ואת צריכה "להפשיר" את המחשב מה"הקפאה" של התוכנה, אני חושב שכתוב unfreeze, אני לא זוכר בדיוק. תלחצי אישור ותפעילי מחדש את המחשב. עכשיו כל שינוי שתעשי, יישמר. תפעילי את קובץ ההתקנה של התוכנה, אם אין ברשותך את הקובץ, תורידי אותו מהאתר של התוכנה. תבחרי בהסרה של התוכנה, ולא בהתקנה מחדש. בסיום תפעילי מחדש את המחשב, וזהו. אמנם קצת ארוך, אבל בכלל לא מסובך.
בהצלחה תודיעי אם הסתדרת...
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
ShadowBeast(School) אורח

|
נשלח בתאריך: 08 March 2007 בשעה 08:03 | | IP רשוּם
|
|
|
|
מה שאמר מי שמעלי נכון, אך אם נסית למחוק את התוכנה ידנית (אסון נוראי) אז לא תוכלי להכנס למסך הססמא... הדרך היחידה שלך אז תהיה למחוק את הקובץ DeepFrz.sys מספריית C:\Windows\System32\Drivers (אם הWindows מותקן בכונן C...) דבר זה אינו מומלץ, ויש לעשותו רק כ last resort אם שום דבר אחר לא עובד.
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
היי אורח

|
נשלח בתאריך: 09 March 2007 בשעה 08:36 | | IP רשוּם
|
|
|
|
היי, אז בנוגע לפתרון הראשון, כנראה שמישהו אצלי בבית מחק חלק מהצבצים ידנית! ולכן אי אפשר לראות את הדוב למטה!! והיא לא עובדת על המסך.. ולכן זה לא כ"כ רלוונטי כרגע (אבל ממש ממש תודה!!) אז ניסיתי את הפתרון השני, אבל הבעיה היא שמחקתי כמו שאמרת עשיתי הכול, אבל אז כשכיביתי את המחשב והדלקתי אותו מחדש רציתי לבדוק אם זה באמת נמחק וזה לא! זה חזר , (כנראה שהתוכנה עובדת ולכן היא לא שומרת כלום כולל את המחיקה!) אני לא יודעת מה לעשות וזה כבר ממש מתסכל זה לא שומר כלום וזה ממש מעצבן.. מה לעשות?!!?  
תודה.
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
ShadowBeast אחראי פורומים

הצטרף / הצטרפה: 22 January 2005 מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת הודעות: 1073
|
נשלח בתאריך: 09 March 2007 בשעה 20:58 | | IP רשוּם
|
|
|
|
תנסי למחוק את הקובץ במצב בטוח, אם לא אז כנראה תאלצי לפרמט או משהו קיצוני בסגנון, אבל אני מאמין שמחיקת הקובץ הנ"ל תעזור, כי ככה התוכנה עולה... אם לא רואים את הדוב, אז באמת מישהו מחק את הקבצים ידנית, וזאת בעייה רצינית מאוד.
עריכה: מצאתי משהו שיכול לעזור, אבל יכול להיות שתצטרכי להשתמש במערכת הפעלה אורחת כדי להשפיע על הDeep Freeze, אני ממליץ לך להוריד ERD Commander 2005 ולצרוב אותו על דיסק, ואז להעלות מהדיסק, אחרי שהוא עולה תחברי אותו לWindows שלך(הוא יתן לך אפשרויות), ככה תוכלי לקבל גישה לרג'יסטרי, ואז תוכלי לעשות את מה שנעשה במדריך הבא: http://usuarios.arnet.com.ar/fliamarconato/pages/etutorial6.html
__________________ The highest knowledge is to know that we are surrounded by mystery - Albert Schweitzer
He who will not take the hint, must take the consequence - Glenn v. Covey (1854)
ShadowBeast
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
בתאל אורח

|
נשלח בתאריך: 19 March 2007 בשעה 15:28 | | IP רשוּם
|
|
|
|
היי..
הפעלתי את המחשב במצב בטוח ואז נכנסתי ל C:/win/system32/drivers/DeepFreez כדי למחוק את זה משם ואחכ גם למחוק את זה מהפרוגרמ'ס פייל וזה מחק (מה שזה לא עושה אם הוא לא במצב בטוח) ואח"כ אחרי שהדלקתי את המחשב הכול חזר למצב הקודם. התוכנה לא עולה בשום מצב אבל כן פועלת!! אז נראה לי שכבר אין ממש פתרונות אלא לפרמט.. אני צודקת?!? מה התוכנהERD Commander 2005 עושה? איך היא תוכל לעזור לי?
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
ShadowBeast אחראי פורומים

הצטרף / הצטרפה: 22 January 2005 מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת הודעות: 1073
|
נשלח בתאריך: 19 March 2007 בשעה 17:59 | | IP רשוּם
|
|
|
|
יש עוד פתרונות, התוכנה ERD Commander 2005 מעלה מערכת הפעלה מצומצמת מדיסק, ואז השינויים כן ישמרו(גם למחוק את זה, וגם לעשות את המדריך שהבאתי, שזה בטוח יפעל, אבל למחוק את זה הרבה יותר פשוט אז הייתי מנסה את זה קודם)
__________________ The highest knowledge is to know that we are surrounded by mystery - Albert Schweitzer
He who will not take the hint, must take the consequence - Glenn v. Covey (1854)
ShadowBeast
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|