נושאים פעיליםנושאים פעילים  הצגת רשימה של חברי הפורוםרשימת משתמשים  חיפוש בפורוםחיפוש  עזרהעזרה
  הרשמההרשמה  התחברותהתחברות RSS עדכונים
בניית אתרים
RSS UnderWarrior Forums : RSS בניית אתרים
נושא

נושא: תרגיל בית ב-PHP ו- MySQL -זקוק לעזרה

שליחת תגובהשליחת נושא חדש
כותב
הודעה << נושא קודם | נושא הבא >>
Yoyo2506
אורח
אורח

הצטרף / הצטרפה: 01 October 2003
משתמש: אונליין
נשלח בתאריך: 21 July 2008 בשעה 23:08 | IP רשוּם
ציטוט Yoyo2506

שלום לכולכם חבר'ה...

אני תקוע בבעיה ואינני מצליח לפתור אותה...אולי תוכלו לעזור....

אני עושה קורס באוניברסיטה בניהול מסדי נתונים. נתנו לנו פרויקט של בניית אתר עם HTML. עכשיו מבקשים מאיתנו להשתמש ב- PHP וב-MySQL על מנת להפוך את האתר לדינאמי שיציג מידע וכל הדברים הללו. סה"כ מדובר בדבר פשוט שאם מישהו מנוסה שזה זה לוקח לו בטח 10 דקות. הבעיה שאני נתקל לכל החומר הזה ברצינות רק בפעם הראשונה בחיי (חוץ מבהרצאות ובתרגולים שם עברו על החומר בריפרוף מאוד...). הבעיה שלי כרגע היא כזו...אני צריך להגיש את התרגיל ביום רביעי (עוד יומיים). אני לא מצליח לחבר את כל הקטע של ה- PHP ל- MySQL וגם לר מבין איך אני יכול לבדוק את זה על המחשב לבד (אמרו שצריך להוריד תוכנה שמדמה פעולת שרת עם ה- PHP וה- MySQL) רק שלא ברור לאיזו תוכנה הם מתכוונים, לא אמרו.....

בכל מקרה אני ממש נואש ויש לי הרבה שאלות....מישהו יכול להתנדב ולעזור לי ASAP. אני מוכן אפילו לשלם 50 ש"ח כמו שיעור פרטי או משהו. אני פשוט חייב להגיש את התרגיל.

אז למי ששולט ב- PHP ו- MySQL ומוכן לענות לי על כמה שאלות (כמו למשל איך לחבר את שני הסיוטים הללו אחד לשני...) אנא צרו איתי קשר בטלפון 050-2054541 או בדוא"ל yohaied@gmail.com

המון תודה......
חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של Yoyo2506 חפש הודעות אחרות של Yoyo2506 בקר בדף הבית של Yoyo2506

shoshan
מנהל האתר
מנהל האתר
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 16 July 2005
מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת
נשלח בתאריך: 21 July 2008 בשעה 23:36 | IP רשוּם
ציטוט shoshan

תשלח פה שאלות, ויענו לך, מייל זה לדברים יותר חשובים (:

עַל כֵּן אֶמְאַס וְנִחַמְתִּי עַל עָפָר וָאֵפֶר.
חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של shoshan חפש הודעות אחרות של shoshan בקר בדף הבית של shoshan

אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם להתחבר
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם

שליחת תגובהשליחת נושא חדש
גרסת הדפסה גרסת הדפסה

קפיצה לפורום
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה
אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה
אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה
אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה