נושאים פעיליםנושאים פעילים  הצגת רשימה של חברי הפורוםרשימת משתמשים  חיפוש בפורוםחיפוש  עזרהעזרה
  הרשמההרשמה  התחברותהתחברות RSS עדכונים
תיכנות
RSS UnderWarrior Forums : RSS תיכנות
נושא

נושא: עזרה בתכנות ב- winsock

שליחת תגובהשליחת נושא חדש
כותב
הודעה << נושא קודם | נושא הבא >>
אורח
אורח
אורח

הצטרף / הצטרפה: 01 October 2003
משתמש: אונליין
נשלח בתאריך: 20 February 2007 בשעה 20:00 | IP רשוּם
ציטוט אורח

כתבתי ישום  tcp client וישום tcp server בסיסי... בכל מקרה הוא עובד לי רק שהכתובת היא כתובת ה- loopback של המחשב 127.0.0.1.. כשאני מנסה את התוכנית על שני מחשבים ומשתמש באייפי של אחד מהם היא לא מצליחה להתחבר (יש לי ראוטר אבל NAT אמור להעביר את המידע למחשב המתאים לפי הפורט לא?).

ה- server שלי מקשיב בכל כתובות האייפי של המחשב אני חושב.. מבנה ה- SOCKADDR_IN שלי מוגדר כך:

קוד:
InternetAddr.sin_addr.s_addr = htonl(INADDR_ANY);

אה ועוד משהו... אני ה- server שלי עובד על non blocking sockets ומשתמש במודל עם שימוש בפונקציה WSAAsyncSelect לקבלת הודעות כמו FD_Accept או FD_Recieve.. בכל מקרה יש פעמים בהם נשלח מידע לתוכנית שלי ובכל זאת אני רואה שיש לי Error בפונקציה recv.

בעיקרון התוכנית שלי (תוכנית דוגמא קטנה בשביל תירגול) היא תוכנית בה בחלון הקליינט המתשמש מצייר משהו ובחלון הסרבר רואים גם את הציור ככה שכל פעם שבקליינט מציירים נקודה, מיקומה נשלח לסרבר.. בכל מקרה אצלי רק חלק מהנקודות מצטיירות בסרבר בגלל ה- Error ב- recv שלפעמים קורה... הוא כאילו רנדומלי ואין לי דרך להסביר מתי הוא נקרא.

חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של אורח חפש הודעות אחרות של אורח בקר בדף הבית של אורח

shoshan
מנהל האתר
מנהל האתר
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 16 July 2005
מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת
נשלח בתאריך: 20 February 2007 בשעה 23:24 | IP רשוּם
ציטוט shoshan

המחשב מחובר לאינטרנט, אני מרשה לעצמי להניח, אם שלחת פה הודעה...

לא טרחתי לקרוא עד הסוף, אבל וידאת שאתה מקבל את האירוע של הניסיון להתחבר וה-firewall מאפשר זאת, כי יש לו נטייה לא לאשר...

עַל כֵּן אֶמְאַס וְנִחַמְתִּי עַל עָפָר וָאֵפֶר.
חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של shoshan חפש הודעות אחרות של shoshan בקר בדף הבית של shoshan

אורח
אורח
אורח

נשלח בתאריך: 21 February 2007 בשעה 07:41 | IP רשוּם
ציטוט אורח

אחי אם אתה יכול תקרא את כל ההודעה..
יש לי 2 שאלות ובקשר לשאלה אחת שאני לא מצליח להתחבר לכתובת ה- ip   אז לכתובת ה- loopback אני כן מצליח אבל לכתובת ה- Ip של הראוטר אני לא מצליח.

תודה למי שיענה.
חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של אורח חפש הודעות אחרות של אורח בקר בדף הבית של אורח

אורח
אורח
אורח

נשלח בתאריך: 22 February 2007 בשעה 10:52 | IP רשוּם
ציטוט אורח

מישהו?

אורח
אורח
אורח

נשלח בתאריך: 22 February 2007 בשעה 12:10 | IP רשוּם
ציטוט אורח

דרך אגב, ה- error ב- recv הוא:

קוד:

10038—WSAENOTSOCK

Socket operation on an invalid socket. This error can be returned from any Winsock function that takes a SOCKET handle as a parameter. This error indicates that the supplied socket handle is not valid.

shoshan
מנהל האתר
מנהל האתר
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 16 July 2005
מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת
נשלח בתאריך: 22 February 2007 בשעה 20:22 | IP רשוּם
ציטוט shoshan

קוד:
Application developers programming with the Win32 API set are instructed to be careful to close all of their handles when they are finished with them. However, if an application is written and linked with C runtime libraries, some of the C runtime code automatically cleans up resources such as handles to a thread. If the application developer closes a thread handle specifically, then calls _endthread() to terminate the thread, the _endthread routine also attempts to close the same handle. If the handle has been re-used at that point (by another thread), it will become an invalid thread and is likely to cause errors such as "INVALID_HANDLE" or "OBJECT_TYPE_MISMATCH."

עַל כֵּן אֶמְאַס וְנִחַמְתִּי עַל עָפָר וָאֵפֶר.
חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של shoshan חפש הודעות אחרות של shoshan בקר בדף הבית של shoshan

אורח
אורח
אורח

נשלח בתאריך: 22 February 2007 בשעה 20:37 | IP רשוּם
ציטוט אורח

אחלה תודה רבה.. נפתר.

בקשר לקטע הראשון אז הפיירוול זה מה שמונע את ההתחברות? סבבה אני אבדוק את זה תודה.

אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם להתחבר
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם

שליחת תגובהשליחת נושא חדש
גרסת הדפסה גרסת הדפסה

קפיצה לפורום
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה
אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה
אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה
אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה