נשלח בתאריך: 25 April 2006 בשעה 17:46 | | IP רשוּם
|
|
|
|
אני מקווה שלכמה אנשים פה זה לא ג'יבריש. ואם זה כן, אני ממליץ על הספר המדהים של סיימון סינג (מחבר "המשפט האחרון של פרמה"), "סודות ההצפנה".
אני מאוד, מאוד, מאוד אבל מאוד מתחיל בשפת ++C, ולפני הרבה זמן התעסקתי עם C אבל אני כבר לא זוכר כלום. למען האמת התחלתי ללמוד את שפת ++C רק לפני כשעה. אז אני יודע שזה דבר גדול עליי, אבל אני רוצה להתחיל לחקור את הנושא ולבסוף ליישם אלגוריתם הצפנה משלי ב++C.
אם מישהו יודע כיצד להצפין בעזרת מפתח כפול, אני אהיה אסיר תודה אם יכתוב תוכנה ב++C שתצפין טקסט רגיל על פי מפתח כפול וסדר מפתחות אשר נכתב באינפוט ע"י המשתמש. עשיתי דבר כזה אבל לא ב++C - והחלטתי שהגיע הזמן שאעבור למשהו רציני יותר (ואני שמח שמצאתי את UnderWarrior).
אני אחקור את הקוד, אנסה להבין אותו (מן הסתם יהיו לי שאלות) ואז אני אנסה לחקות אותו ע"י כתיבת קוד אשר מצפין טקסט במפתח יחיד (כי כפי שאמרתי, אני מתחיל). יש לי אלגוריתם משלי להצפנה חדשה, אבל אני לא יודע ליישם אותה בעזרת השפה. לכן אני צריך להתחיל ללמוד ברצינות את השפה, כי הרי אין קריפטוגרף שלא יודע שפה כמו C או ++C.
אם אף אחד לא יבין על מה אני מדבר (ואני בספק שזה יקרה) אני אסביר את עיקרון השימוש במפתח כפול... אבל אני בטוח שיש פה כמה חבר'ה שמבינים בהצפנה.
תודה מראש!
__________________ Life's a game. Learn how to play, and then learn how to cheat.
|