כותב |
|
zoobooboozoo משתמש פעיל
הצטרף / הצטרפה: 27 November 2005
משתמש: מנותק/ת הודעות: 80
|
נשלח בתאריך: 06 December 2005 בשעה 21:34 | | IP רשוּם
|
|
|
|
הנה הקוד:
קוד:
#include <stdio.h> #include <conio.h> #include <string.h>
char ClassLvl; typedef struct { char Name[15]; char Class[5]; int Grade; int Avail; }student; student Students[5];
void PrintStudent(int Pos) { printf("The student %s details:\nClass: %s\nGrade: %d", Students[Pos].Name, Students[Pos].Class, Students[Pos].Grade); }
void StudentClassLvl(int Pos) { printf("\nChoose student's Class: \n1. Yod\n2. Yod-Alef\n3.Yod-Bet"); ClassLvl = getch(); switch(ClassLvl) { case '1': strcat(Students[Pos].Class, "Yod"); break; case '2': strcat(Students[Pos].Class, "Yod-Alef"); break; case '3': strcat(Students[Pos].Class, "Yod-Bet"); break; default: printf("You enterd an invalid choice, please try again"); StudentClassLvl(Pos); } }
void AddStudent(int Pos) { int ClassNum; PrintStudent(Pos); printf("\nEnter student's Name: "); gets(Students[Pos].Name); StudentClassLvl(Pos); printf("Enter student class number: "); scanf("%d", &ClassNum); strcat(Students[Pos].Class, Students[Pos].Class + ClassNum); printf("Enter student's grade: "); scanf("%d", Students[Pos].Grade); Students[Pos].Avail = 0; }
int GetPos() { int temp=0; for(int i=0;i<5;i++) {if(Students.Avail==1 && temp==0) temp = i;} return temp; } void main(); { int i; for(i=0;i<5;i++) Students.Avail=1; AddStudent(GetPos()); getch(); }
|
|
|
השגיאה היא EXPECTED DEFINITION בתוך VOID MAIN
תודה מראש
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
pitbull משתמש חבר
הצטרף / הצטרפה: 14 May 2005
משתמש: מנותק/ת הודעות: 209
|
נשלח בתאריך: 06 December 2005 בשעה 22:06 | | IP רשוּם
|
|
|
|
תציין באיזה שורה בדיוק השגיאה..
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
zoobooboozoo משתמש פעיל
|
נשלח בתאריך: 06 December 2005 בשעה 22:56 | | IP רשוּם
|
|
|
|
ב- { הראשון של VOID MAIN
הנה מה שה BORLAND אומר לי
Compiling STUDENTS.CPP 66: Declaration terminated incorrectly
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
Inj3ction משתמש חבר
הצטרף / הצטרפה: 09 October 2005 מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת הודעות: 149
|
נשלח בתאריך: 07 December 2005 בשעה 01:45 | | IP רשוּם
|
|
|
|
חח הקוד שלך יפה מאוד ואתה נראה לי לא ברמה של לעשות שגיאה כזאת..
void main();
#@$!@#
אתה לא אמור לשים ; אחרי הסוגריים של המיין חוץ מזה גם בIF של הMAIN אתה צריך לשים סוגריים מסולסלות לפני ואחרי הדברים שהאיפ עושה וגם הMAIN צריך להחזיר INT אז תשנה את הVOID
עוד שגיאה. {if(Students.Avail==1 && temp==0)
מאיפה הוא אמור לדעת לאיזה איבר במערך STUDENTS התכוונת כשאתה שם פשוט את הStudents.Avail?
גם בMAIN יש לך את אותה שגיאה עם המערך
מקווה שעזרתי
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
zoobooboozoo משתמש פעיל
|
נשלח בתאריך: 07 December 2005 בשעה 08:02 | | IP רשוּם
|
|
|
|
תודה על המחמאה :)
כתבתי אותו ישר בלי בדיקות כאלו או אחרות, אז עשיתי כמה טעויות מטופשות שאני אסיים את התוכנה אני אפרסם אותה, אני חושב שהיא יכולה להיות דוגמא חמודה לקוד טיפל'ה יותר מתקדם מהדברים הכי בסיסיים של C
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
|
|
אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם להתחבר
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם
|
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה
|