נושא: בcain יש וירוסים?(טעות בפורום)
|
|
כותב |
|
_Ran_ משתמש פעיל
הצטרף / הצטרפה: 29 October 2007
משתמש: מנותק/ת הודעות: 80
|
נשלח בתאריך: 03 December 2007 בשעה 01:29 | | IP רשוּם
|
|
|
|
שלום, אני לומד PHP , ובמהלך החפירות שלי באתרים, גיליתי נושא מעניין - אבטחת מידע. מאוד סיקרן אותי כל נושא ההצפנה, ואני הורדתי תוכנה שנקראת cain, בשביל סתם לפצח MD5 בשביל הכיף :) התוכנה בטוחה? היא לא מכילה וירוסים או משהו אני מקווה, למרות שאם כן מאוחר מדי כי זה כבר מותקן ^^ . אם למישהו יש כל מיני טיפים יעילים סתם בתחום הכללי מאוד הזה, אני אשמח לשמוע. אני עדיין מנסה להבין איך משתמשים בתוכנה, מקווה לטוב...
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
_Ran_ משתמש פעיל
|
נשלח בתאריך: 03 December 2007 בשעה 11:09 | | IP רשוּם
|
|
|
|
אופס, זה לא הפורום הנכון, בטעות לחצתי על לחיצה אחת למעלה מדי ^^ מישהו יכול להעביר את הדיון?
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
idan משתמש פעיל
הצטרף / הצטרפה: 18 November 2007
משתמש: מנותק/ת הודעות: 110
|
נשלח בתאריך: 03 December 2007 בשעה 13:22 | | IP רשוּם
|
|
|
|
מי שיש לו הרשאות בטח ידאג להעביר...
אין מה לדאוג. אין בזה וירוסים. ואם אתה מנסה לפצח md5 אז תקרא על rainbow table.
__________________ הורדת סרטונים
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
_Ran_ משתמש פעיל
|
נשלח בתאריך: 03 December 2007 בשעה 14:16 | | IP רשוּם
|
|
|
|
כבר הצלחתי להבין איך להשתמש בתוכנה (cain) , ומה זה dictionaries.
ותודה עידן :) קראתי קודם על rainbow tables, אבל לא הבנתי בדיוק איך זה עובד. חבל שאין לזה הסבר טוב בעברית... הורדתי את התוכנה שמייצרת rainbow tables , אבל בשביל משהו בסיסי כמו רק ABCDE... ייקח לפחות יום עד שזה יעשה את זה xD אני אנסה ליצור בהזדמנות (היום/מחר), אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להשתמש בתוכנה כמובן...
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
|
|
אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם להתחבר
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם
|
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה
|