נשלח בתאריך: 26 April 2008 בשעה 11:20 | | IP רשוּם
|
|
|
|
Lordgod, אני מצטער מאוד אתה אבל חייב להבין, אתגרים כאלה אתה צריך לנסות לפתור בעצמך, אין טעם שאנחנו נעזור לך, אני אכוון אותך ואחר"כ אנעל.
שים לב, הדף יש לך את איפה שמגדירים את הערכים של כל משתנה:
קוד:
var pass = document.form.passwd.value; var cryptpass = "VDkPWd0lakHPl"; var addr = 'solution.php?passwd='; var locatie = location.href; var out = '';
|
|
|
בסוף הדף יש לך את ההשאווה שאותה אתה צריך לבדוק:
קוד:
for(i=0;i<pass.Len;i++){ if(pass.charAt(i) == pass2.charAt(i)){ document.write(pass.charAt(i)) ; } }
|
|
|
מהשורה האחרונה אתה יכול להניח שאתה צריך להסתכל בסופו של דבר על שני משתנים:
בינתיים מה שעשית, זה לאבחן את המקטע של PASS2:
קוד:
var pass2 = cryptpass.substring(10, 2*5+1)+cryptpass.substring(2*(2+2), 3+6)+cryptpass.substring(3+5-1, 8)+cryptpass.substr(7,1)+cryptpass.substr(6,1)
|
|
|
אבל פשוט, במקום זה, אחרי כל הקטע שים איזה ALERT שיציג לך את הערך של PASS2
ככה:
(Hall0)
תמשיך מכאן עם השיטה של הALERT:
קוד:
pass=locatie.substr(locatie.indexOf('?')+1);
|
|
|
וגם כאן:
קוד:
addr=addr.substring(0, addr.indexOf('?')+1)+'blabla=';
|
|
|
*שים לב שיש בעמוד משתנים שהערכים שלהם באתר ובמחשב שלך יהיו שונים, כמו המיקום של הדף, או מיקום של דפים אחרים שהדף מנסה ליצור קשר איתם, תשנה את המיקומים ככה שהכל יהיה "טבעי", זאת אומרת שאם למשל באתר יש עוד דף באותה התיקים שקוראים לו XXX.HTML, ומשם הקוד שלך מנסה לדלות מידע- כשהוא יהיה על המחשב שלך אתה חייב לשנות את המיקום שאליו הקוד שלך מנסה לגשת למיקום המקורי שלו בכדי שהוא יוכל לדלות את המידע משאר הדפים.*
אני מקווה שההסבר היה מובן ובמצבים כאלה, אם אתה לא מבין קוד או פונקציה מסויימת- תפנה לגוגל.
שבת שלום.
__________________ [Th3rE R mAnY wAyZ 2 r3aD oN3 EmPty p4gE]
|