נושא: שליטה בחלון פתוח אחר (כנראה JS)
|
|
כותב |
|
ShadowBeast אחראי פורומים
הצטרף / הצטרפה: 22 January 2005 מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת הודעות: 1073
|
נשלח בתאריך: 25 April 2006 בשעה 23:38 | | IP רשוּם
|
|
|
|
איך אני יכול לשלוט(לשנות כתובת, להגדיל חלון, להעביר לאחור, להעביר קדימה) בחלון אחר שכבר היה פתוח? אני מניח שאפשר לעשות את זה עם JS אבל אם אפשר אז בלי ActiveX כי אני משתמש בFF
__________________ The highest knowledge is to know that we are surrounded by mystery - Albert Schweitzer
He who will not take the hint, must take the consequence - Glenn v. Covey (1854)
ShadowBeast
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
shoshan מנהל האתר
הצטרף / הצטרפה: 16 July 2005 מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת הודעות: 4637
|
נשלח בתאריך: 26 April 2006 בשעה 12:05 | | IP רשוּם
|
|
|
|
אם פתחת את החלון (או אם יש לו שם), אתה יכול לתת לו שם (בדוגמא: asd), ואז אתה יכול ללכת לחלון הזה דרך window.child("asd").alert("bla");
אם חלון אחר פתח אותו (או שהוא 'בן' של חלון אחר) שפתח את החלון הנוכחי אתה יכול לגשת אליו כך: window.parent.child("asd")
אם אתה רוצה לשחק אם החלון שפתח את החלון הנוכחי, window.parent.close();
מקווה שלא הטעיתי אותך.
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
ShadowBeast אחראי פורומים
הצטרף / הצטרפה: 22 January 2005 מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת הודעות: 1073
|
נשלח בתאריך: 30 April 2006 בשעה 22:43 | | IP רשוּם
|
|
|
|
לא הטעית אותי, אבל אתה יכול לתת לי דוגמא לאיך אני יכול לשנות את הכתובת בחלון שלא אני פתחתי? זה מאוד יעזור לי. וגם, איך אני יכול לדעת את הparent של חלון שלא נפתח ע"י האתר שלי? אולי אתה יכול לתת לי מקום ללמוד על זה, לא מצאתי הרבה בגוגל...
תודה רבה
__________________ The highest knowledge is to know that we are surrounded by mystery - Albert Schweitzer
He who will not take the hint, must take the consequence - Glenn v. Covey (1854)
ShadowBeast
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
shoshan מנהל האתר
הצטרף / הצטרפה: 16 July 2005 מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת הודעות: 4637
|
נשלח בתאריך: 30 April 2006 בשעה 22:48 | | IP רשוּם
|
|
|
|
http://www.quirksmode.org/js/frameintro.html --> אתר שאני מחבב. http://academ.hvcc.edu/~kantopet/old/javascript/index.php?pa ge=js+frames&parent=js+frames+and+windows --> וזה בגלל שמצא חן בעייני
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
|
|
אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם להתחבר
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם
|
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה
|