נושא: [PHP] חתיכת קוד שלא פועלת לי
|
|
כותב |
|
zoobooboozoo משתמש פעיל
הצטרף / הצטרפה: 27 November 2005
משתמש: מנותק/ת הודעות: 80
|
נשלח בתאריך: 06 April 2006 בשעה 16:11 | | IP רשוּם
|
|
|
|
דבר ראשון: מצטער על כל הנושאים שאני פתוח "סתם"... פשוט מצאתי מדריך טוב והוא הסביר לי חלק מהדברים ששאלתי. אז סליחה
בכל אופן... הנה פיסת הקוד:
המטרה של הקוד היא "לפלוט"/להדפיס FIELD מסויים מתוך הרשומה...
קוד:
<?php $mysql_link=mysql_connect('localhost','root','') or die("ERROR: cannot connect to MySQL server.<br>"); echo "connected successfully to MySQL server.<br>";
if (mysql_select_db('lespaul',$mysql_link)) echo "DB selected.<br>"; else echo "Could not select the DB.<br>";
echo "Model 1111<br>"; $out=mysql_query("SELECT name,id FROM models WHERE id>100", $mysql_link); echo "$out";
?>
|
|
|
והפלט שאני מקבל הוא:
קוד:
connected successfully to MySQL server. DB selected. Model 1111
|
|
|
כשאני מנסה את הקוד הזה:
קוד:
<?php $mysql_link=mysql_connect('localhost','root','') or die("ERROR: cannot connect to MySQL server.<br>"); echo "connected successfully to MySQL server.<br>";
if (mysql_select_db('lespaul',$mysql_link)) echo "DB selected.<br>"; else echo "Could not select the DB.<br>";
echo "Model 1111<br>"; $out=mysql_db_query("lespaul", "SELECT name,id FROM models WHERE id>100", $mysql_link); echo "$out";
?>
|
|
|
ומקבל פלט כזה:
קוד:
connected successfully to MySQL server. DB selected. Model
1111 Resource id #2
|
|
|
מה אני עושה לא נכון? כי ההתחברות כן הצליחה לי :(
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
אלי אורח
הצטרף / הצטרפה: 01 October 2003
משתמש: אונליין הודעות: 12647
|
נשלח בתאריך: 09 April 2006 בשעה 11:49 | | IP רשוּם
|
|
|
|
אתה צריך לעשות משהו עם הפלט שאתה מקבל מהשרת של ה SQL. לדוגמה לגרום לPHP להבין אותו... אתה יכול להשתמש ב mysql_fetch_array בשביל למשוך את המידע הרצוי לך.
יש מספר דרכים לקבל פלט מSQL, מה שהראתי לך היא רק אחת מהן.
ממליץ לעבור על האתר הזה: http://www.php-mysql-tutorial.com בשביל שתבין יותר.
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
|
|
אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם להתחבר
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם
|
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה
|