כותב |
|
מישהו נחמד להכיר אורח
הצטרף / הצטרפה: 01 October 2003
משתמש: אונליין הודעות: 12647
|
נשלח בתאריך: 07 August 2009 בשעה 02:14 | | IP רשוּם
|
|
|
|
מהי הדרך הקלה ביותר לשלוף מידע מאתרי אינטרנט? למשל, אני רוצה להיכנס לאתר X, אשר תכנית מסוימת תקרא מידע מסוים ממנו (מחיר של מוצר), ותשווה אם המחיר היה נמוך יותר בפעם הקודמת שהיא רצה. במידה שכן, היא תשמור את המחיר החדש ובלה בלה בלה וכו' וכו'...
מהי השפה הכי מומלצת לכתוב דבר כזה? אני יודע רק שפת C, HTML וג'אווה סקריפט. אני מניח ש-C זו לא אופציה בכלל, כיוון שצריך להשתמש ב-Windows API, וזה קשה לי מאוד. מה לגבי C שארפ? זה קל שם בהשוואה לווינדוס API?
ומה לגבי ג'אווה סקריפט, או ASP? אפשרי? אשמח לדעת מה הכי עדיף. בתודה מראש...
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
גד אורח
הצטרף / הצטרפה: 01 October 2003
משתמש: אונליין הודעות: 12647
|
נשלח בתאריך: 08 August 2009 בשעה 06:21 | | IP רשוּם
|
|
|
|
ב- C# :
קוד:
using System.Net; using System.Text; ... WebClient wc = new WebClient(); byte[] Data = wc.DownloadData("http://www.example.com"); string strData = Encoding.[קידוד].GetString(Data); ... |
|
|
ברגע שיש לך את הסורס קוד בסטרינג, תריץ עליו כל חיפוש שאתה רוצה. אני ממליץ להשתמש בפקודות חיפוש מובנות של סטרינגים, כגון: string.IndexOf() string.LastIndexOf() string.Substring() string.ToLower() וכו'...
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
idan משתמש פעיל
הצטרף / הצטרפה: 18 November 2007
משתמש: מנותק/ת הודעות: 110
|
נשלח בתאריך: 09 August 2009 בשעה 20:53 | | IP רשוּם
|
|
|
|
מישהו נחמד להכיר כתב:
מהי הדרך הקלה ביותר לשלוף מידע מאתרי אינטרנט? למשל, אני רוצה להיכנס לאתר X, אשר תכנית מסוימת תקרא מידע מסוים ממנו (מחיר של מוצר), ותשווה אם המחיר היה נמוך יותר בפעם הקודמת שהיא רצה. במידה שכן, היא תשמור את המחיר החדש ובלה בלה בלה וכו' וכו'...
מהי השפה הכי מומלצת לכתוב דבר כזה? אני יודע רק שפת C, HTML וג'אווה סקריפט. אני מניח ש-C זו לא אופציה בכלל, כיוון שצריך להשתמש ב-Windows API, וזה קשה לי מאוד. מה לגבי C שארפ? זה קל שם בהשוואה לווינדוס API?
ומה לגבי ג'אווה סקריפט, או ASP? אפשרי? אשמח לדעת מה הכי עדיף. בתודה מראש...
|
|
|
asp.net זאת אופציה מבחינתך?
__________________ הורדת סרטונים
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
|
|
אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם להתחבר
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם
|
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה
|