נושאים פעיליםנושאים פעילים  הצגת רשימה של חברי הפורוםרשימת משתמשים  חיפוש בפורוםחיפוש  עזרהעזרה
  הרשמההרשמה  התחברותהתחברות RSS עדכונים
תיכנות
RSS UnderWarrior Forums : RSS תיכנות
נושא

נושא: חישובים על כרטיס המסך.

שליחת תגובהשליחת נושא חדש
כותב
הודעה << נושא קודם | נושא הבא >>
אלכסיי
אורח
אורח

הצטרף / הצטרפה: 01 October 2003
משתמש: אונליין
נשלח בתאריך: 04 August 2009 בשעה 00:44 | IP רשוּם
ציטוט אלכסיי

שלום, השאלה שלי היא לגבי פנייה אל כרטיס המסך בעזרת שפת תכנות עילית עבור חישובים מסויימים, האם ניתן לעשות זאת בעזרת C#? (יש לי ידע בסיסי-בינוני קצת מעל לידע תיכוני בC#)
היני גם בתחילת דרכי בלימודי שפת C\C++ והבנתי שבשפה זו ניתן לפנות ישירות לתא בזכרון אך בC# כל הפניות הן היקפיות ואינן ישירות ...

המטרה שלי היא להעצים את מספר החלקיקים המוצגים ומחושבים בתוכנה שבניתי בC# (כל חלקיק מכיל ווקטור מהירות ווקטור תאוצה והווקטורים הם עצמים אשר נכללו בXNA שהיא מאין סיפרייה עוטפת) הבעיה שהחישובים לכל חלקיק נעשים ע"י המעבד ולא הכרטיס מסך ושמעתי שניתן איך שהוא להפנות את החישובים אל הכרטיס מסך וכך התוצאות יהיו הרבה יותר מרשימות.

שאלה נוספת שהיא עקרונית ולא ממש קשורה לשאלה המרכזית. באיזו דרך ניתן להפעיל על החלקיקים תאוצה רדיאלית? אני יודע שישנם ממש הרבה דרכים לעשות זאת במיוחד כאשר ישנם כבר מחלקות של ווקטורים מטריצות ופעולות הקשורות אליהן (כמו סיבוב ווקטור בעזרת מטריצת הסיבוב) הבעיה היא שלא עולה לי רעיון וכל הניסיונות שלי כשלו והראו תוצאות שדמו לתאוצה רדיאלית אך לא ממשו קיימו אחת.
חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של אלכסיי חפש הודעות אחרות של אלכסיי בקר בדף הבית של אלכסיי

Nimce
משתמש מתחיל
משתמש מתחיל
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 24 July 2007
מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת
נשלח בתאריך: 04 August 2009 בשעה 07:42 | IP רשוּם
ציטוט Nimce

למה שתעשה דבר כזה?

כרטיס המסך הוא איטי בהרבה מהמעבד בחישובים (כרטיס המסך מיועד לחישובים מסוימים)

לצורך דוגמא, פעם מצאתי תוכנת Brute-Force (פריצת סיסמאות) אשר משתמשת גם בכרטיס המסך לחישובים,

לי היה כרטיס מסך Geforce 8800 GTX (כרטיס מעולה), ולא היה שום הבדל בביצועים עם כרטיס המסך ובלי.

חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של Nimce חפש הודעות אחרות של Nimce

אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם להתחבר
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם

שליחת תגובהשליחת נושא חדש
גרסת הדפסה גרסת הדפסה

קפיצה לפורום
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה
אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה
אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה
אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה