נושאים פעיליםנושאים פעילים  הצגת רשימה של חברי הפורוםרשימת משתמשים  חיפוש בפורוםחיפוש  עזרהעזרה
  הרשמההרשמה  התחברותהתחברות RSS עדכונים
תיכנות
RSS UnderWarrior Forums : RSS תיכנות
נושא

נושא: C++

שליחת תגובהשליחת נושא חדש
כותב
הודעה << נושא קודם | נושא הבא >>
תמר
אורח
אורח

הצטרף / הצטרפה: 01 October 2003
משתמש: אונליין
נשלח בתאריך: 06 May 2008 בשעה 12:50 | IP רשוּם
ציטוט תמר

טוב, שמתי את ההודעה הזו בפורום הלא מתאים, כעת אני מצרפת אותה כאן, סליחתכם מראש...

עקרונית, ראיתי בפורום כלשהו שאלה זו:

"הייתי רוצה לדעת האם יש איזה שהיא אפשרות לכתוב אתר ב-C++ ואז במקום לקמפל לEXE לקמפל לHTML, כך שיווצר אתר שיפעל כמו תוכנה בEXE." ע"כ.

השאלה היא ספציפית ל- C++ ולא לתוכנות אחרות.

שאלה יותר ממוקדת: יש אפשרות לפתח אתר באמצעות C++? כן, התעסקתי עם התוכנה הזו רק בלימודים (לפני כמה שנים) וכן, אני יודעת על קיומו של הדוט נט ועורכים נוספים.

אם אכן זה אפשרי ואתם יודעים איך תלחשו לי בקצרה, טוב?

תודות!!!

חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של תמר חפש הודעות אחרות של תמר בקר בדף הבית של תמר

berzniz
משתמש מתחיל
משתמש מתחיל

הצטרף / הצטרפה: 27 January 2008
משתמש: מנותק/ת
נשלח בתאריך: 06 May 2008 בשעה 14:51 | IP רשוּם
ציטוט berzniz

בקצרה: לא!

רשת האינטרנט (World Wide Web) עובדת כפי שציינת עם דפי HTML שאינם מקומפלים כלל... הם טקסט קובץ טקסט רגיל. הדפדפן שלך יודע להפוך את הטקסט למה שרואים בכל אתר.

.NET מכיל את ASP.NET שהוא שפת שרת. בלי להיכנס לעומק: הוא יודע ליצור דפי HTML באופן דינאמי, כלומר יודע להתייחס לבחירות הגולש (למשל: גוגל מקבל ממך שאלה ויוצר דף עם תוצאות רק בשבילך - הפורמט של הדף הזה הוא HTML).

אם את יודעת ++C אז לא תהיה לך בעיה ללמוד HTML ובהמשך ASP\ASP.NET - לא מכוון שהם דומים, אלא מכוון ש-HTML היא קלה ללימוד ב-10 רמות מ-++C.

חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של berzniz חפש הודעות אחרות של berzniz בקר בדף הבית של berzniz

תמר
אורח
אורח

הצטרף / הצטרפה: 01 October 2003
משתמש: אונליין
נשלח בתאריך: 06 May 2008 בשעה 15:34 | IP רשוּם
ציטוט תמר

berzniz כתב:

יופי, זה מה שרציתי לשמוע! את כל הדוט נט אני מכירה. אין לי את ה-C++ כתוכנה ולכן לא יכולתי לבדוק זאת.

ממש תודה רבה!!!

חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של תמר חפש הודעות אחרות של תמר בקר בדף הבית של תמר

shoshan
מנהל האתר
מנהל האתר
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 16 July 2005
מדינה: Israel
נשלח בתאריך: 06 May 2008 בשעה 19:54 | IP רשוּם
ציטוט shoshan

הממ...אפשר לכתוב תוכנה ב-cpp ולשים אותה ב-cgi-bin והיא תרוץ...

ובלי קשר כמו שאפשר לכתוב asp.net שיחולל HTTP שמכיל גם HTML, אפשר לכתוב ב-CPP, זה פשוט פחות עבר אופטימיזציות עבור כך.

עַל כֵּן אֶמְאַס וְנִחַמְתִּי עַל עָפָר וָאֵפֶר.
חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של shoshan חפש הודעות אחרות של shoshan בקר בדף הבית של shoshan

אלצ'קו
אחראי פורומים
אחראי פורומים
סמל אישי
ג2ר פ33תי

הצטרף / הצטרפה: 20 January 2006
נשלח בתאריך: 07 May 2008 בשעה 14:11 | IP רשוּם
ציטוט אלצ'קו

berzniz כתב:

בקצרה: כמובן שכן!

הדרך הקלאסית לכתוב אפליקציות ווב ב-C (וזה אומר גם C++‎) הייתה כאפליקציות CGI (כמו ששושן הזכיר): מגדירים בשרת הווב שכשמגיעים לכתוב http://myserver/alechko.cgi הוא יריץ את ה-EXE ששם במקום לשלוח אותו ללקוח; הוא יקבל כקלט (כמשתני סביבה, לדוגמה) את המידע שהדפדפן שלח לשרת, והפלט של התוכנה (stdout) יוחזר לדפדפן במקום למסך. פשוט עושים printf (או cout) לקוד HTML, והוא יוצג אצל הלקוח.

מה שבאמת לא ברור זה איך אתה מזכיר את ASP.NET באותה הודעה שבה אתה אומר שאי-אפשר לכתוב אפליקציות ווב ב-CPP. אפשר להשתמש ב-ASP.NET עם כל שפה דוטנטית, וזה כולל חות מ-VB.NET ו-C#‎ גם שימוש ב-Managed C++‎.
חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של אלצ'קו חפש הודעות אחרות של אלצ'קו

berzniz
משתמש מתחיל
משתמש מתחיל

הצטרף / הצטרפה: 27 January 2008
נשלח בתאריך: 07 May 2008 בשעה 14:29 | IP רשוּם
ציטוט berzniz

אלצ'קו, אתה יותר צודק ממני.

אני ניסיתי לענות על השאלה שנשאלה בהודעה הראשונה "אפשרות לכתוב אתר ב-C++ ואז במקום לקמפל לEXE לקמפל לHTML" ?

ולשאלה זו לדעתי התשובה היא עדיין לא. בכל מקרה שלא תסתכל על זה, יש להכניס ללוגיקה של התוכניות כתיבת שפת HTML.

התשובה הקצרה מדיי שלי של לא כנראה הייתה פזיזה מדיי, אך בהתאם לשאלה אני חושב שזו התשובה המתאימה.

חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של berzniz חפש הודעות אחרות של berzniz בקר בדף הבית של berzniz

אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם להתחבר
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם

שליחת תגובהשליחת נושא חדש
גרסת הדפסה גרסת הדפסה

קפיצה לפורום
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה
אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה
אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה
אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה