נושא: עזרה<סדר בסלט האובייקטים לID בשורת הכתובת
|
|
כותב |
|
דניאל דיין d משתמש מתחיל
הצטרף / הצטרפה: 03 August 2007 מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת הודעות: 17
|
נשלח בתאריך: 19 October 2007 בשעה 10:53 | | IP רשוּם
|
|
|
|
C# ,SQL , .NET 2 - בסיס נתונים MSsql
הדגשה: לא מדובר בטופס Forme , כי אם בדף WEB , --------> הדף הוא תוכן של MasterPage
ארוע : בעת לחיצה על לינק > תוכן הדף משתנה > בהתאם לפרוצדורה מסויימת (שואב נתונים מ ID מסויים עד ID מסויים)
צורך : לאנדקס דף "שבלון" בשורת הכתובת לפי ID ,ה - ID אמור להשתנות בהקבלה לתוכן שמשתנה ע"י פרוצדורה שונה
(הדף אותו דף, התוכן משתנה , ומכך הצורך לשנות את ID של הדף , לזיהויי לפי ID )
הדף הוא גם הדף השולח את הבקשה להבאת התוכן השונה (בעת לחיצה על הלינק\ארוע) , וגם הדף שמציג את התוכן החדש
קראתי המון חומר (קרוב לחמישה ימים) בנושא וזה יצר לי בילבול לגבי ההגדרות שצריך להגדיר ,והיכן !
לגבי קובץ aspx האם אני צריך להגדיר ב HTML את עניין ה - post או ה - get , או שמה זה רק במידה ומדובר בטפסים
אם צריך להגדיר ב HTML , היכן מגדירים , ומהוא הסיינטקס
לגבי קובץ aspx.cs האם משתמשים ב - Server.Transfer , אם כן מהיכן אני שולח את המשתנים , ומהו הסיינטקס ל C#
האם משתמשים ב - Response.Redirect , אם כן היכן הגדרת המשתנים נעשית , ומהו הסיינטקס ל C#
האם משתמשים ב- Request.QueryString , אם כן איך מגדירים אותו ,הרי הדף המדובר הוא גם השולח וגם המקבל
האם משתמשים בשלושתם או רק בשניים ואיזה מהם
זו פעם ראשונה שאני מתעסק עם הנושא הזה
קראתי המון בעניין , ולא הצלחתי "להתחיל" לעשות לי סדר בנושא
אשמח להערות מעשיות
תודה
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
דניאל דיין d משתמש מתחיל
הצטרף / הצטרפה: 03 August 2007 מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת הודעות: 17
|
נשלח בתאריך: 20 October 2007 בשעה 17:58 | | IP רשוּם
|
|
|
|
לינק להסבר בנושא
http://www.gridviewguy.com/CategoryDetails.aspx?categoryID=22
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
|
|
אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם להתחבר
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם
|
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה
|