נושא: עזרה בנושא המערכים ב-C
|
|
כותב |
|
SlimShady אורח
הצטרף / הצטרפה: 01 October 2003
משתמש: אונליין הודעות: 12647
|
נשלח בתאריך: 04 August 2006 בשעה 06:30 | | IP רשוּם
|
|
|
|
שלום, התחלתי ללמוד עכשיו בC על מערכים דו מימדיים ומערכים של מצביעים. ויש כמה דברים לא מובנים שלא כתובים בספר. אז יש לי כמה שאלות: - איך נעשית קריאה לפונקציה כאשר הפרמטר הוא מערך דו מימדי/מערך מצביעים, ואיך רושמים את הפרוטוטיפ שלה? - אם אני מאתחל מצביע שיכיל את האיבר [string[2][5 במערך char מסויים, אז זה אומר שהוא מכיל את הכתובת של התו החמישי במחרוזת השנייה? - למה כשאני מקדם למשל ככה - ++[string[3 ואז כשאני מדפיס את המחרוזת [string[3 מודפסת לי המחרוזת השנייה החל מהתו השני, במקום שתודפס המחרוזת הרביעית??
מצטער על כל השאלות, אבל הנושא הזה לא כל כך מוסבר, וזה די קשה להתנסות בו, כי על כל שגיאה שיש- אם הגדרתי איזה מצביע שמצביע לשום מקום בטעות, או משהו כזה- התוכנית לא מודיעה אלא פשוט קורסת. מלא פעמים הייתי באמצע כתיבת תוכנית וכשניסיתי להריץ היא פשוט נסגרה. קשה להבין ככה מה הטעות בדיוק ואיפה לתקן.
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
אלצ'קו אחראי פורומים
ג2ר פ33תי
הצטרף / הצטרפה: 20 January 2006
משתמש: מנותק/ת הודעות: 609
|
נשלח בתאריך: 04 August 2006 בשעה 07:44 | | IP רשוּם
|
|
|
|
התחלתי לענות, אבל אז ראיתי שזה ארוך, מסובך, ולא נעים. נסה לקרוא כאן, במקום שאני אחזור על הכל מחדש.
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
אלצ'קו אחראי פורומים
ג2ר פ33תי
הצטרף / הצטרפה: 20 January 2006
משתמש: מנותק/ת הודעות: 609
|
נשלח בתאריך: 06 August 2006 בשעה 20:24 | | IP רשוּם
|
|
|
|
והנה עוד קישור ממש ממש מועיל, אבל קצת מתחכם יותר, ועם כמה הפניות.
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
SlimShady אורח
הצטרף / הצטרפה: 01 October 2003
משתמש: אונליין הודעות: 12647
|
נשלח בתאריך: 06 August 2006 בשעה 23:23 | | IP רשוּם
|
|
|
|
וואלה תודה רבה זה עזר
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
|
|
אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם להתחבר
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם
|
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה
|