נשלח בתאריך: 01 May 2006 בשעה 19:48 | | IP רשוּם
|
|
|
|
שלום לכולם!
קיבלנו להגיש עבודה ב VISUAL CSHARP - לעשות מחשבון יחסית פשוט עם כמה פונקציות - עד כאן הכל טוב ויפה, רק חבל שעשינו רק איזה חצי תרגול על #C, ואני אישית לא הבנתי מה רוצים ממני בכלל... לא עזר שהמתרגל אמר שזה יהיה קל מאוד - ניגשתי להתחיל את עבודת ההגשה עם 0.1% ידע בשפה. ישבתי, שברתי את הראש, הטרדתי רבות את מנוע החיפוש של גוגל, ולאחר יומיים אינטנסיביים הצלחתי לעשות מחשבון שלדעתי עובד מעולה. הבעיה היחידה שנותרה לי היא פונקצית החזקה המעריכית ופונקצית השורש הריבועי - אני פשוט לא יודע איך אפשר לעשות פעולה של X^Y ב #C... הייתי עושה את זה עם לולאת FOR, רק שזה פשוט לא יעבוד במידה ו Y יהיה שבר... אני זוכר שב C היתה פונקציה מובנית בספריה STDIO (או שזה היה ב MATH?), אבל ב #C אני לא מצליח לכלול ספריות בתוכנית (INCLUDE#) ככה שאי אפשר להשתמש ב POW או ב SQRT...
ד"א, קראתי, אני חושב, כל TUTORIAL שקיים של #C ברשת (כולל זה שמופיע פה באתר) אבל אין כל איזכור לפתרון הבעיה שלי, אז או שפספתי משהו, או שפשוט כנראה זה עניין כ"כ טריוויאלי שלא שווה איזכור בשום מקום, אבד דווקא בו יש לי "חור"...
אז אם מישהו יכול בבקשה לסתום לי את ה"חור" (אני מודע לעובדה שהמשפט הזה רב משמעותי ) אני אודה לו מאוד...
|