נשלח בתאריך: 09 May 2005 בשעה 18:39 | | IP רשוּם
|
|
|
|
בקשר לספאם - על אילו קישורים בלתי נראים אתה אתה מדבר?
בכל-מקרה זה בסדר, אני לא מחפש המלצה עליהם, כבר השתמשתי בשירותים שלהם וקיום אני לקוח של חברה אחרת (adcd.co.il) אחרי הסיפור שהיה לי איתם.. בלי רגשות טינה אבל עם טעם רע בפה.
מה שקרה זה שהשתמשתי במערכת פורומים כמו זאת, עם מסד נתונים מסוג אקסס, והיו לי הרבה הודעות כך שהמסד נתונים תפס מקום רב, והיו לי גם הרבה מחוברים בו זמנית. שני הדברים ביחד מסתבר השפיעו על השרתים שלהם וחשבונות אחרים התחילו להתלונן על איטיות, כשגילו שזה נובע ממני ישר הקפיאו לי את החשבון. עכשיו זאת לא הפעם הראשונה שהאתר שלי ירד לשעה שעתיים והייתה הודעת שגיעה במקום אז אמרתי לעצמי - נו מילא נחכה שיחזור, לא צריך להטריד אותם, אבל אחרי שעברו כבר יומיים-שלושה עם אותה הודעת שגיאה כבר פניתי אליהם בדואר האלקטרוני, ואז הם נזכרו לאמר לי שהם הקפיאו לי את החשבון ואת סיבת ההקפאה, טוב באמת.. במקום התחלתי לחפש חברה אחרת והתנתקתי מהם.
אני מאמין שכל חברה הייתה עושה את זה (מקפיאה חשבון שמפריע לסדר התקין של השרתים שלה), אבל בלי להודיע למשתמש שהחשבון שלו הוקפא? מודיעים לבנאדם ותוך חמש דקות הוא מסתדר עם מערכת אחרת, עם מסד נתונים יותר טוב, או לא יודע מה.. מה שחבל זה שכבר יותר מחודש חשבתי על לעבור לחבילה היותר יקרה שלהם שתומכת במסד נתונים מסוג mysql וככה לשחרר מהעומס שיצרתי, בסוף הלכתי לחברה אחרת שגם תומכת ב-Mysql וגם זולה יותר.
אז אם אתה מצפה בעתיד ליותר כניסות ולא רוצה לעבור מה שאני עברתי, אולי כדאי לעבור למערכת אחרת ב-ASP שתומכת ב-mySQL (למרות שעד כמה שזכור לי קשה למצוא כאלה טובות, אני את שלי בניתי לבד..), או בכל-זאת לשקול מעבר למערכת אחרת ב-php.
מה שכן, באמת מבחינת תמיכה כמו שאמרת הם היו מעולים. וגם מבחינת גמישות, כשאמרתי להם שראיתי ברשת חבילות יותר טובות וזולות הם ישר הציעו לי באותו מחיר חבילה יותר טובה, אפילו שלא הייתי צריך את זה.
|