נשלח בתאריך: 06 June 2007 בשעה 00:14 | | IP רשוּם
|
|
|
|
טוב נו לא באמת. האמת הסיפור הוא כזה :
סצנה א. :בחור הולך ברחוב, גשם , מכונית עוברת בפראות לפניו בעוד היא צופרת כאשר הוא מנסה לחצות את הכביש. הבחור הולך שפוף ומציץ לצדדים לעיתים קרובות כאילו הוא מחפש איזה צופה ארטילאי המתבונן בו ברגע של חולשה. הוא נכנס לבניין קומות מעופש אך לא לפני שהוא לוקח נשימה עמוקה. הבחור נכנס ואפשר לראות שלט על הדלת : משועממים אנונימים.
(משתמש חדש)
שלום אני נעם ולי משעמם
(פורום)
אנחנו אוהבים אותך נעם
ואחרי שהצלחנו לעבור את הקטע המיגע והמיותר הזה אפשר להתחיל.
אז סך הכל אני בן אדם דיי נחמד ,אני משרת כתוכניתן בצה"ל אני אוהב לקרוא ספרות מד"ב ופנטזיה (שממנה יש לי אספקה קבועה בחינם) אני אוהב מוזיקה על כל גווניה מראפ למטאל לאלקטרוני לגאז וקלאסית , יש לי חוש הומור מפותח עם כי קצת "obscure" הרבה חברים וחיבה מוגזמת לדברים מטופשים.אני מארגן מסיבות מידי פעם,אני יוצא הרבה וכמובן שורף שעות מול המחשב.
אבל סיפורי הוא טראגי, נולדתי עם בעיה, אין לי את היכולת להוסיף יופי לעולם. מה זאת אומרת אתם וודאי שואלים? אין לי כישרון בשום דבר שיפה ונעים,יש יצירתיות בשפע! אבל אף לא טיפת כישרון(וגם מעט דיסלקציה אם אני לא טועה). אין לי שום כישרון במוזיקה,לא בציור,לא בכתיבה ולא בכל דבר אחר שיוסיף טוב לעולם. שיא הכישרון האומנותי שלי יוצא בעריכת תמונות זולה בpaint של ווינדווס.
ולדוגמא: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=70788 תעיינו פה 2 דקות וגם אתם תחושו את הכאב שלי.(זה בלוג שאני וחבר פתחנו אי שם בשלהי נעוריינו והוא מדגים את הזוועה שהיא הכישרון האומנותי שלי. אני נורא יצירתי! יש לי המון רעיונות אבל אלוהים לא חנן אותי אף לא בקצה קצהו של כישרון :,( )
וכך נוצר מצב שבו אני חוזר ב7-8 כל יום הביתה. ובימים שאין לי תוכניות,אין לי מה לעשות עם עצמי מחוסר תחביבים (מי היה מאמין חצי שנה אחורה שהייתי תקוע בבהל"צ ליד אילת כאפסנאי שעל זה אני אבכה)בשעתיים שלוש שעות החופשיות שנותרות לי לעצמי ביום אני מבזבז את הזמן בחוסר מעש או במשחק במחשב שזה בעצם אותו דבר! (לא שאפשר לעשות הרבה בשעתיים שלוש חופשיות ביום אבל ניחא).
ובכן ועכשיו נעבור למה שלשמו התאספנו כאן.- ובכן היום (אני לא יודע למה) החלטתי בפורום הזה ( באמת שאין לי מושג למה או איך בכלל הגעתי אליו) להציע את שירותי (הצנועים בהחלט) לכל דורש. אני לא מסתובב בפורומים ואין לי מושג מאיפה באה ההחלטה הזאת אבל אני מציע כאן את השעתיים הפנויות שלי לכל דיחפין!
אני בעצם מוריד את עצמי כאן לזנות שיעמום. אני יודע לתכנת בC# ובכלל במשפחת סי לדורותייה,קצת גאווה סקריפט,קצת וי בי,קצת תיכנות אינטרנט ובכללי אני לומד נורא מהר , אני פחות יודע ידע קונקרטי בכל דבר ויותר לומד על הדרך לפי מה שאני צריך לממש ובעל ידע בסיסי בעריכה ויצירת תמונות GIF. חוץ מכישורי מחשב אני גם נורא יצירתי (נו באמת) ובעל רטוריקה טובה בעברית ובאנגלית ורעיונות מטורפים יש לי עד אין קץ,אני פשוט עצלן מידי מכדי לממש את הרוב.
אז מכובדי הפורום היקרים , אין לי מושג מי אתם אבל אם אתם צריכים איזה תוכנה פשוטה , חסר לכם חרוז בשיר , אין לכם רעיון למתנה מצחיקה , אתם צריכים שמישהו יכתוב בשבילכם מכתב אהבה לחברה , סתם בא לכם לדבר עם מישהו (אני נואש פה חברה!!!) או במקרה הממש נדיר שההומור שלי מצחיק אותכם (לא סביר) ותרצו שאכין לכם איזה תמונה מפגרת לרעיון שיש לכם. אני כאן ויש לי שעתיים! (ויש לי בפרטים גם איציק ומסן למי שבאמת ירצה , מה שאני לא מאמין שיקרה) אז בבקשה אם יש לכם משהו...
אתם בטח שואלים את עצמכם מי זה המפגר הזה (שאלה לגיטימית , היי אני נעם) ולמה הוא למשל לא מפרסם את הדבר הזה באיזה פורום גדול סטייל תפוז או נענע או משהו במקום שבו באמת שיש סיכוי שגם אנשים יגיבו לו ולא בפורום שכוח אל כמו זה?(אם מישהו פה בעל יותר יוזמה ממני הוא מוזמן להפיץ את זה איפה שהוא רוצה, אני אודה לו מאוד, אני עצלן מידי.) ובכן אין לי מושג , אין לי מושג למה אני עושה את זה מלחתחילה אז מה זה משנה שזה סתם לינק רנדומאלי שלחצתי עליו בגוגל :).
בברכה אוהב ומשתעמם , נעם.
__________________ (Ho)
Muthafuckas im so tiired of yall niggaz always talkin
bout hos this, hos that, you tha muthafuckin ho nigga
I wasnt no ho last night
(Pimp)
Ho, bring yo ass!
(Ho)
Ok, hold on
|