כותב |
|
pelor משתמש מתחיל
הצטרף / הצטרפה: 20 February 2005
משתמש: מנותק/ת הודעות: 11
|
נשלח בתאריך: 04 December 2010 בשעה 15:40 | | IP רשוּם
|
|
|
|
אהלן, יש לי מן תוכנת מסרים מיידיים שכתבתי שעובדת פחות או יותר כמו ICQ מינמאלי כזה. עכשיו אני רוצה להוסיף אפשרות לשמור את היסטוריית ההודעות על המחשב מקומית, ואני מתלבט איך לעשות את זה. אה אני כותב בC# 2005
דבר ראשון אני לא חושב שזה נכון יהייה לשמור כל הודעה ברגע שהיא נשלחת או מגיעה, זה מאוד יכביד על האפליקציה, אז אני מניח שאני אעשה את זה כל כמה דקות, או בעת סגירת חלון.
ההתלבטות הקשה שלי היא איך לשמור את המידע. אני לא רוצה לשמור את זה בקובץ טקסט כמו לוג כזה, חשבתי על XML אבל הבנתי שבכל פעם שאני כותב לXML זה מעתיק את כל הקובץ מחדש וזה ממש כבד ובכלל מגעיל. אני גם מעדיף שהמשתמש לא יוכל לפתוח את הקובץ בnotepad ולקרוא/לערוך אותו, אלא שרק דרך המסך של האפליקציה שלי יוכלו לקרוא את המידע (בלי להיכנס להצפנות וטירוף)
הצעות? מחשבות?
תודה
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
אוריה משתמש חבר
הצטרף / הצטרפה: 29 January 2010 מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת הודעות: 230
|
נשלח בתאריך: 05 December 2010 בשעה 09:38 | | IP רשוּם
|
|
|
|
למה לא בקובץ טקסט?
וכדי שלא יוכלו לראות מה כתוב שם אפשר להצפין את מה שכתוב שם
ב-md5 או משהו אחר.
אממ, לגבי ה"כל כמה דקות" אפשר עם טיימר (פקד Timer).
__________________ SmartProgramming
נא לא להגיב בשבת על מה שאני כותב
עדיף להשקיע עוד שעה בתיעוד, מלאבד עוד 100 שעות ויותר על שיחזר של כל הפרוייקט מההתחלה..
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
shoshan מנהל האתר
הצטרף / הצטרפה: 16 July 2005 מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת הודעות: 4637
|
נשלח בתאריך: 05 December 2010 בשעה 11:21 | | IP רשוּם
|
|
|
|
MD5 זאת לא הצפנה, זה HASH
__________________ עד מתי רשעים יעלוזו?
עַל כֵּן אֶמְאַס וְנִחַמְתִּי עַל עָפָר וָאֵפֶר.
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
|
|
אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם להתחבר
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם
|
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה
|