נושאים פעיליםנושאים פעילים  הצגת רשימה של חברי הפורוםרשימת משתמשים  חיפוש בפורוםחיפוש  עזרהעזרה
  הרשמההרשמה  התחברותהתחברות RSS עדכונים
בניית אתרים
RSS UnderWarrior Forums : RSS בניית אתרים
נושא

נושא: ASP לא עובד!!

שליחת תגובהשליחת נושא חדש
כותב
הודעה << נושא קודם | נושא הבא >>
אורחת
אורח
אורח

הצטרף / הצטרפה: 01 October 2003
משתמש: אונליין
נשלח בתאריך: 08 June 2010 בשעה 02:37 | IP רשוּם
ציטוט אורחת

יש לי VISUAL STUDIO בבית והתוכנה ASP לא עובדת לי

במחשבים אחרים הקוד עובד הוא נותן לי 3 שגיאות קומפייל על השורה שמגדירה את ה PAGE

כאלה שגיאות:

Warning 3 D:\aspp\Default.aspx: ASP.NET runtime error: Could not load file or assembly 'System.EnterpriseServices, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a' or one of its dependencies. ‏‏למערכת אין אפשרות לאתר את הקובץ שצוין. D:\aspp\Default.aspx 1 1 D:\aspp\
Error 1 Could not load file or assembly 'System.EnterpriseServices, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a' or one of its dependencies. ‏‏למערכת אין אפשרות לאתר את הקובץ שצוין.  

Error 2 Unable to load referenced library 'C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\Temporary ASP.NET Files\aspp\d5b5c7c5\_shadow\3dd54bb\417527296\29889999\System.EnterpriseServices.Wrapper.dll': ‏‏למערכת אין אפשרות לאתר את הקובץ שצוין. C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\Temporary ASP.NET Files\aspp\d5b5c7c5\_shadow\3dd54bb\417527296\29889999\System.EnterpriseServices.Wrapper.dll 

חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של אורחת חפש הודעות אחרות של אורחת בקר בדף הבית של אורחת

אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם להתחבר
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם

שליחת תגובהשליחת נושא חדש
גרסת הדפסה גרסת הדפסה

קפיצה לפורום
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה
אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה
אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה
אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה