כותב |
|
אביאל אורח
הצטרף / הצטרפה: 01 October 2003
משתמש: אונליין הודעות: 12647
|
נשלח בתאריך: 28 February 2008 בשעה 18:44 | | IP רשוּם
|
|
|
|
שלום וערב טוב. נתנו לי לכתוב תוכנית בשפת C שמדליקה Ledים עלי להדליק רק את ארבעת הLedים הראשונים מתוך ה8 שקיימים עכשיו אני יודע שעל מנת להדליק את כל 8 הלדים אני נותן לו הגדרה של FF עכשיו נסיתי לחשוב על איך לעשות זאת אז לקחתי את FF וחילקתי ב2 יצא לי 7F שזה בהקסה 127
זאת התוכנית שמפעילה את 8 הLedים
#include <stdio.h> #include <conio.h> #include <dos.h> #include <iostream.h> void main() int I; { for (I=0;I<256;I++); { outportb(0x378,I); printf("%d\n",I); } } והינה התוכנית לאחר השינוי #include <stdio.h> #include <conio.h> #include <dos.h> #include <iostream.h> void main() int I; { for (I=0;I<128;I++); { outportb(0x378,I); printf("%d\n",I); } } האם זה אמור לעבוד?
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
Dark Phoenix משתמש פעיל
הצטרף / הצטרפה: 22 December 2007 מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת הודעות: 50
|
נשלח בתאריך: 28 February 2008 בשעה 23:19 | | IP רשוּם
|
|
|
|
תחשוב שניה על הייצוג של הנורות לפי מבנה הזכרון. אם FF מדליק את כל שמונה הנורות, ובבינארית FF=11111111B, אז איזה מספר באקסה תצטרך כדי להדליק רק 4 נורות?
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
|
|
אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם להתחבר
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם
|
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה
|