נושא: עזרה בבניית מסד ניהול,כתיבת הודעה (בערך),
|
|
כותב |
|
קובי אורח
הצטרף / הצטרפה: 01 October 2003
משתמש: אונליין הודעות: 12647
|
נשלח בתאריך: 21 June 2007 בשעה 10:55 | | IP רשוּם
|
|
|
|
שלום לכולם .... דבר ראשון אני יודע Asp,Php,Html,Flash (אני עובד בשיטת מאגר נתונים Access) ועוד קצת (אם צריך אין לי בעיה ללמוד עוד...)
טוב עכשיו השאלות 1)אני רוצה לבנות לי מסד ניהול שיהיה לי קל לעדכן את האתר ולא כל פעם לבנות משהו אחר (אני רציך כיוון איך אפשר לשנות מאמרים,לבנות דפים חדשים וכו'.....)
2)אני יודע לעשות שליחת הודעה אבל מה שאני לא יודע זה מה לעשות אני יפרט.... למשל כמו פה שאתה לוחץ Enter במקלדת בהצגה של ההודעה זה באמת יורד שורה , או למשל לעשות את הכתב בולט וכו' ...
3)אני יודע איך לבנות באתר מסד להעלאת תמונות למישהו יש רעיון איך אפשר לעשות מסד למחיקת תמונות או משהו כזה (כיאילו נגיד אני לא רוצה איזה תמונה באתר , ונניח שאני לא יודע לעבוד עם האתר רק דרך מסך ניהול אז איך אני יכול לעשות את זה?)
4)אני רואה בהרבה אתרים שמעבירים משתנים מדף לדף בעזרת ? לדוגמא אפילו פה יש http://www.underwar.co.il/forum/post_message_form.asp?FID=4 מישהו יכול להסביר לי את זה (מה עושים איך מקבלים בדף השני וכו')
אשמח לתשובה הכי מהירה ולכל נושא שרשמתי אל תבאסו ואני ישמח אם תתנו מדריכים דוגמאות או כל דבר שיכול לעזור רק כמה שיותר מהר....
תודה מראש לכל מי שעוזר!!!!
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
shoshan מנהל האתר
הצטרף / הצטרפה: 16 July 2005 מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת הודעות: 4637
|
נשלח בתאריך: 21 June 2007 בשעה 15:07 | | IP רשוּם
|
|
|
|
אם אתה שואל אתה כנראה ממש לא נכנסת לתכנות צד שרת (ASP, PHP)
תלמד PHP או ASP (קצת יותר ברצינות) ותבין
ובמציאות אם אתה רוצה לבנות מערכת דינאמית עם פלאש זה אותו דבר, פשוט הצגה שונה של המידע.
__________________ עד מתי רשעים יעלוזו?
עַל כֵּן אֶמְאַס וְנִחַמְתִּי עַל עָפָר וָאֵפֶר.
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
|
|
אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם להתחבר
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם
|
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה
|