כותב |
|
אוריה משתמש חבר
הצטרף / הצטרפה: 29 January 2010 מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת הודעות: 230
|
נשלח בתאריך: 11 June 2010 בשעה 09:10 | | IP רשוּם
|
|
|
|
תקנו אותי אם אני טועה, זה הולך ככה: NICK NickName USER NickName RealName :NickName מחכים ל-PING ואז שולחים PONG, שבו יש את מה שבא אחרי PING שהגיע MODE NickName (אין הרשאה מיוחדת) JOIN פינג פונג במשך כל הזמן הזה. יש לי קוד, שנעצר בקטע שמחכים לפינג בגלל שההתקשרות בוטלה. יכול להיות שזה תלוי בשרת? זה הקוד:
קוד:
TcpClient irc = new TcpClient(); irc.Connect("server", 6667); NetworkStream stream = irc.GetStream(); StreamReader sr = new StreamReader(stream); StreamWriter sw = new StreamWriter(stream); //NICK sw.WriteLine("NICK bot"); //USER sw.WriteLine("USER bot bot :bot"); //WaitForPing while(true) { string s = sr.ReadLine(); string[] ar = s.Split(' '); if(ar[0] == "PING") sw.WriteLine("PONG " + ar[1]); }
|
|
|
יש שגיאה בקטע של ה-while (ההתקשרות בוטלה ע"י השרת)
__________________ SmartProgramming
נא לא להגיב בשבת על מה שאני כותב
עדיף להשקיע עוד שעה בתיעוד, מלאבד עוד 100 שעות ויותר על שיחזר של כל הפרוייקט מההתחלה..
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
inHaze משתמש פעיל
הצטרף / הצטרפה: 23 November 2006 מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת הודעות: 119
|
נשלח בתאריך: 11 June 2010 בשעה 12:13 | | IP רשוּם
|
|
|
|
תנסה אולי להוסיף בקשה להתחברות לערוץ מסוים:
קוד:
sw.WriteLine ("JOIN " + Channel);
|
|
|
__________________ הבלוג שלי
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
אוריה משתמש חבר
|
נשלח בתאריך: 13 June 2010 בשעה 09:48 | | IP רשוּם
|
|
|
|
וואי אין לי מושג מה לעשות.. זה הקוד:
קוד:
public class MainClass { public static bool connected; public static void Main() { TcpClient irc = new TcpClient(); irc.Connect("irc server", 6667); string nk = "nick"; //לא כל כך משנה כרגע NetworkStream stream = irc.GetStream(); StreamReader sr = new StreamReader(stream); StreamWriter sw = new StreamWriter(stream); string s; string[] ar; bool nick = false, user=false, join=false, mode=false; while(irc.Connected) { s = sr.ReadLine(); if(s!=null) { ar = s.Split(' '); if(ar[0] == "PING") { sw.WriteLine("PONG " + ar[1]); sw.Flush(); } else if(ar[1] == "MODE") mode = true; if(nick == false) { sw.WriteLine("NICK Doby"); } else if(user == false && nick ==true) { sw.WriteLine("USER Doby chnbt chnbt :Doby"); sw.Flush(); user = true; } else if(join == false && nick ==true && user == true && mode == true) { sw.WriteLine("JOIN #security"); sw.Flush(); join = true; } else if(join == true) { sw.WriteLine("NOTICE " +nick + ":Hi " +nick +" I'm your bot"); sw.Flush(); Thread.Sleep(3000); break; } } irc.Close(); sr.Close(); sw.Close(); } } }
|
|
|
הטקסט הראשון שהוא מקבל זה Ping Timeout : [code] ERROR :Closing Link: [000.00.00.000] (Ping timeout)
עדיף להשקיע עוד שעה בתיעוד, מלאבד עוד 100 שעות ויותר על שיחזר של כל הפרוייקט מההתחלה..
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
אוריה משתמש חבר
|
נשלח בתאריך: 17 June 2010 בשעה 14:55 | | IP רשוּם
|
|
|
|
נפתרה הבעיה. הקוד בבלוג שלי עם עוד תוספות בהמשך, או כאן:
קוד:
TcpClient irc = new TcpClient(); irc.Connect("server", 6667); NetworkStream stream = irc.GetStream(); StreamReader sr = new StreamReader(stream); StreamWriter sw = new StreamWriter(stream); sw.WriteLine("USER bot 0 *:real_name"); sw.Flush(); sw.WriteLine("NICK bot"); sw.Flush(); bool mode = false, join = false; while (irc.Connected) { string s = sr.ReadLine(); string[] ar = s.Split(" :") if (ar[0] == "PING") { sw.WriteLine("PONG :" ar[1]); sw.Flush(); } else if (s.Contains("MODE")) mode = true; else if (mode) { sw.WriteLine("JOIN #chanel"); sw.Flush(); join = true; } else if(join) { //Do Something... } }
|
|
|
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
ניר אורח
הצטרף / הצטרפה: 01 October 2003
משתמש: אונליין הודעות: 12647
|
נשלח בתאריך: 17 June 2010 בשעה 16:17 | | IP רשוּם
|
|
|
|
מה היתה הבעיה?
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
אוריה משתמש חבר
|
נשלח בתאריך: 17 June 2010 בשעה 16:34 | | IP רשוּם
|
|
|
|
הבעיה הייתה שזה לא עבד... בגלל שלא חיכיתי ל-mode (זה שונה בכל מיני שרתי IRC, לא מחבבים כל כך בוטים שכונתיים כמו Doby). אממ, עוד רעיונות: -פקודת היוזר שלי לא הייתה טובה -מחשבים נוטים להרוס כל רעיון מצליח (בתיאוריה)
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|