כותב |
|
otk100 משתמש מתחיל
הצטרף / הצטרפה: 07 February 2010 מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת הודעות: 5
|
נשלח בתאריך: 07 February 2010 בשעה 02:42 | | IP רשוּם
|
|
|
|
שלום. (אני חדש פה) מישהו יודע איך אני יכול לשלוח מייל (עדיף בVB.Net) לכתובת מסוימת ואני יכול להמציא מה שבא לי בכתובת של השולח . ??
(כמו לדוגמא ב'שליחה לחבר' של NRG שאתה כותב מי שולח לומי לשלוח ומי שמקבל מקבל את זה כאילו מי שכתבת את זה שלח לו....)
__________________ היום כולם יודעים
! הרב כהנא צדק !
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
ניר מנהל האתר
הצטרף / הצטרפה: 12 January 2005 מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת הודעות: 3296
|
נשלח בתאריך: 07 February 2010 בשעה 11:37 | | IP רשוּם
|
|
|
|
שימוש בפרוטוקול SMTP עם שרת שמאפשר לך לעשות את זה. לשלוח מייל אתה יודע?
__________________ מספר האייסיקיו שלי ו/או כתובת ה-MSN שלי אינם מהווים מוקד תמיכה
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
otk100 משתמש מתחיל
|
נשלח בתאריך: 07 February 2010 בשעה 13:18 | | IP רשוּם
|
|
|
|
פחות או יותר..... מה שהצלחתי בנתיים זה לשלוח מייל מהתוכנה דרך GMAIL כשאני מזין להם שם משתמש וסיסמא... אבל אני יכול לנסות אם יש לך שרת שמצליח... ניסתי גם דרך telnet אבל בנתיים לא הצלחתי...
תודה מראש.
! הרב כהנא צדק !
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
ניר מנהל האתר
|
נשלח בתאריך: 07 February 2010 בשעה 14:53 | | IP רשוּם
|
|
|
|
telnet אתה בימים אלה לא מצליח עם כל שרת. לפני 10 שנים כל שרת הסכים שתשלח דרכו SMTP - היום רובם דורשים הזדהות ווידוא משתמש.
אבל - אתה יכול להשתמש ב-SMTP של השרת שלך (אם אתה מדבר על קוד באתר) שישלח את המייל. במקרה כזה אין שום בעיה. הסוגיה המרכזית שלך במקרים כאלה היא איך לא ליפול למסנני ספאם שונים, שזו תורה בפני עצמה, אבל לשלוח דרך PHP או ASP זה קוד מהיר.
__________________ מספר האייסיקיו שלי ו/או כתובת ה-MSN שלי אינם מהווים מוקד תמיכה
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
otk100 משתמש מתחיל
|
נשלח בתאריך: 10 February 2010 בשעה 00:28 | | IP רשוּם
|
|
|
|
בעיקרון אני מעוניין לשלוח מייל דרך תוכנה בVB.NET אני לא יודע אם אני יכול דרכה להתחבר לשרת ולשלוח מייל .... אבל טוב לי גם אם יהיה לי דף אינטרנט בPHP,ASP או מה שזה לא יהיה ששם יהיה אפשר להזין את מייל השולח מייל לשליחה ואת ההודעה ולחיצה על כפתור תשלח את המייל ואז אני יכנס דרך התוכנה מVB.NET יזין את הנתונים וישלח את ההודעה.......
הבעייה היא שאני לא מבין בתכנות אתרים אז אם מישהו מוכן לבנות עבורי את הדף הזה (ששולח מייל) ולהעלות אותו לאתר כלשהו או לשלוח לי את הדף ואני כבר יעלה את זה לשרת כלשהו זה יהיה ממש טוב בשבילי תודה מראש ..
! הרב כהנא צדק !
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
ניר מנהל האתר
|
נשלח בתאריך: 11 February 2010 בשעה 10:26 | | IP רשוּם
|
|
|
|
תריץ חצי שניה חיפוש בגוגל ותראה אם אתה לא מסתדר - יש 10000 דוגמאות קוד לזה - זו אחת הפעולות הנפוצות
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
otk100 משתמש מתחיל
|
נשלח בתאריך: 11 February 2010 בשעה 22:39 | | IP רשוּם
|
|
|
|
יש גם כאלה שקימים כבר על שרת כלשהו או שאני צרך להעלות אותם בעצמי ??? אם אין אז יש מצב שאתה שולח לי אחד כזה ??? חיפשתי בגוגל אבל אני למבין בזה יותר מידי ואני סתם מסתבך...
נ.ב. אין לי שום תוכנה של קימפול אז אם אתה תוכל לשלוח לי דף מקומפל כבר שאני רק צריך להעלות אותו לשרת... תודה רבה.
! הרב כהנא צדק !
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
otk100 משתמש מתחיל
|
נשלח בתאריך: 14 June 2010 בשעה 15:14 | | IP רשוּם
|
|
|
|
מישהו ?
! הרב כהנא צדק !
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
אוריה משתמש חבר
הצטרף / הצטרפה: 29 January 2010 מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת הודעות: 230
|
נשלח בתאריך: 14 June 2010 בשעה 17:05 | | IP רשוּם
|
|
|
|
פיתרון מוכן בבלוג של Sky: http://www.Sky-Codes.info תראה בפרוייקטים שם יש שליחת דוא"ל דרך vb .net
__________________ SmartProgramming
נא לא להגיב בשבת על מה שאני כותב
עדיף להשקיע עוד שעה בתיעוד, מלאבד עוד 100 שעות ויותר על שיחזר של כל הפרוייקט מההתחלה..
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|