כותב |
|
adir3100 משתמש מתחיל
הצטרף / הצטרפה: 20 May 2008 מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת הודעות: 5
|
נשלח בתאריך: 20 May 2008 בשעה 18:06 | | IP רשוּם
|
|
|
|
לא אבנתי מזה HTML משהו יכול להזביר לי?
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
%:%:# אורח
הצטרף / הצטרפה: 01 October 2003
משתמש: אונליין הודעות: 12647
|
נשלח בתאריך: 20 May 2008 בשעה 18:40 | | IP רשוּם
|
|
|
|
HTML זה השפה שבה כותבים אתרי אינטרנט כמו WALLA , NANA וכול שאר אתרי האינטרנט
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
adir3100 משתמש מתחיל
|
נשלח בתאריך: 20 May 2008 בשעה 19:10 | | IP רשוּם
|
|
|
|
כן אני יודע אבל לא אבנתי איך משתמשים בזה...
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
yohai מנהל פורומים
הצטרף / הצטרפה: 11 November 2005 מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת הודעות: 354
|
נשלח בתאריך: 20 May 2008 בשעה 21:27 | | IP רשוּם
|
|
|
|
Html-HyperText Markup Language
זה הסטנדרט שהתפתח בתחילת שנות ה-90 להעברת טקסטים ותמונות, ומאפשר תצוגה
ויזואלית של דפי אינטרנט.
כמובן שמאז יווסדו הוא התפתח, וכיום יש יותר דברים שבהם ה-html תומך בהם...
השימוש ב-html נעשה באמצעות תגיות, html לפי דעתי בכל אופן היא אינה שפת תיכנות
כי אין בה את המאפיינים של שפת תיכנות.
השימוש ב-html הוא פשוט וקל, אם הינך מעוניין במידע נוסף, תסתכל בספרייה המקוונת
שלנו על HTML.
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
ששש אורח
|
נשלח בתאריך: 21 May 2008 בשעה 00:01 | | IP רשוּם
|
|
|
|
כדי להשתמש בזה אתה צריך ליצור דף HTML ולערוך אותו איך שבא לך לדוגמה תעשה קליק ימיני ואז חדש ותבחר HTML PAGE או משהו כזה ואז תפתח את םנקס הרשימות ותעשה קובץ > פתח ותבחר את הקובץ שיצרת
עכשיו אתה כותב ב HTML תנסה נגיד לכתוב
ואז תפתח את הקובץ הזה עם הדפדפן שלך כדי לראות את התוצאה ככה משתמשים h1 היא תגיד של כותרת יש עוד הרבה תגיות תחפש באתר הזה ובאינטרנט מדריכים
בהצלחה
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
adir3100 משתמש מתחיל
|
נשלח בתאריך: 21 May 2008 בשעה 20:50 | | IP רשוּם
|
|
|
|
ששש כתב:
כדי להשתמש בזה אתה צריך ליצור דף HTML ולערוך אותו איך שבא לך לדוגמה תעשה קליק ימיני ואז חדש ותבחר HTML PAGE או משהו כזה ואז תפתח את םנקס הרשימות ותעשה קובץ > פתח ותבחר את הקובץ שיצרת
עכשיו אתה כותב ב HTML תנסה נגיד לכתוב
ואז תפתח את הקובץ הזה עם הדפדפן שלך כדי לראות את התוצאה ככה משתמשים h1 היא תגיד של כותרת יש עוד הרבה תגיות תחפש באתר הזה ובאינטרנט מדריכים
בהצלחה
|
|
|
זה מה שלא אבנתי בדיוק איך ליצור דף HTML כי עשיתי מה שאמרתה וזה לא עבד אין לי משהו עם HTML
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
Nameless אורח
|
נשלח בתאריך: 21 May 2008 בשעה 23:45 | | IP רשוּם
|
|
|
|
תפתח תוכנת טקסט פשוטה ותכתוב שם את הקוד תלך לתיקיה כלשהי (לא משנה איזו) תלך ל:כלים > אפשרויות תיקיה > תצוגה > תסיר את ה V על האפשרות "הסתר סיומות עבור סוגי קבצים מוכרים" תאשר תלך לקובץ שלך ותשנה את הסיומת שלו מ .txt ל HTML או HTM עכשיו כשתלחץ עליו פעמיים הוא ייפתח עם דפדפן ברירת המחדל שלך עכשיו - זה מפריע לערוך את הקובץ, אז במקום כל פעם לשנות את הסיומת, פותחים את תוכנת הטקסט הפשוטה וגוררים אליה את הקובץ, משנים מה שרוצים ושומרים
כמובן שתחזור לתיקיה > כלים וכו' ותשים V על האפשרות "הסתר סיומות עבור סוגי קבצים מוכרים"
או הדרך הפשוטה: כשאתה שומר קובץ בפנקס רשימות למשל, תשנה את סיומת השמירה מ txt ל html
הסתרת הסיומת לקבצים מוכרים נעשית (אני מניח) כדי לאפשר שינוי שם בקלות לקבצים שמערכת ההפעלה כבר יודעת עם אילו תוכנות להפעיל אותם וככה אין צורך להטריד אותך אבל יש קבצים שמערכת ההפעלה לא יודעת לאיזו תוכנה לשייך אותם ולכן היא מראה את הסיומת - כדי שאתה תוכל לבחור בעצמך את התוכנה זאת רק השערה שלי
תיהנה
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
11010010110 פורומיסט על
הצטרף / הצטרפה: 23 April 2006
משתמש: מנותק/ת הודעות: 2621
|
נשלח בתאריך: 22 May 2008 בשעה 03:24 | | IP רשוּם
|
|
|
|
תשמור עמוד מאתר אינטרנט
יהיה לך קובץ HTML ותיקיה באותו שם אםכל מיניי דברים
תערוך את הקובץ וכל פעם תעשה בו שמור ובגלשן F5
(תשאיר את הקובץ והגלשן פתוחים ב 2 דסקטופים או משהוא)
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
adir3100 משתמש מתחיל
|
נשלח בתאריך: 22 May 2008 בשעה 15:04 | | IP רשוּם
|
|
|
|
Nameless כתב:
תפתח תוכנת טקסט פשוטה ותכתוב שם את הקוד תלך לתיקיה כלשהי (לא משנה איזו) תלך ל:כלים > אפשרויות תיקיה > תצוגה > תסיר את ה V על האפשרות "הסתר סיומות עבור סוגי קבצים מוכרים" תאשר תלך לקובץ שלך ותשנה את הסיומת שלו מ .txt ל HTML או HTM עכשיו כשתלחץ עליו פעמיים הוא ייפתח עם דפדפן ברירת המחדל שלך עכשיו - זה מפריע לערוך את הקובץ, אז במקום כל פעם לשנות את הסיומת, פותחים את תוכנת הטקסט הפשוטה וגוררים אליה את הקובץ, משנים מה שרוצים ושומרים
כמובן שתחזור לתיקיה > כלים וכו' ותשים V על האפשרות "הסתר סיומות עבור סוגי קבצים מוכרים"
או הדרך הפשוטה: כשאתה שומר קובץ בפנקס רשימות למשל, תשנה את סיומת השמירה מ txt ל html
הסתרת הסיומת לקבצים מוכרים נעשית (אני מניח) כדי לאפשר שינוי שם בקלות לקבצים שמערכת ההפעלה כבר יודעת עם אילו תוכנות להפעיל אותם וככה אין צורך להטריד אותך אבל יש קבצים שמערכת ההפעלה לא יודעת לאיזו תוכנה לשייך אותם ולכן היא מראה את הסיומת - כדי שאתה תוכל לבחור בעצמך את התוכנה זאת רק השערה שלי
תיהנה
|
|
|
אין לי סיומת של txt
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
Nameless אורח
|
נשלח בתאריך: 22 May 2008 בשעה 16:03 | | IP רשוּם
|
|
|
|
כשאתה שומר את הקובץ בפנקס רשימות, אם למטה כתוב Text Document יהיה לך כתוב בתיבת הטקסט *.txt שה * אתה אמור להחליף בשם הקובץ אז משנים גם את ה txt ל html אם כשאתה שומר כתוב לך למטה All Files אז תיבת הטקסט צריכה להיות ריקה, אז פשוט תכתוב את שם הקובץ, אחרי זה נקודה ואחרי זה הסיומת שהיא HTML למשל אתה רוצה לקרוא לקובץ שלך paper תכתוב בתיבת הטקסט paper.html
וזה צריך להיות טקסט HTML
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
adir3100 משתמש מתחיל
|
נשלח בתאריך: 22 May 2008 בשעה 16:24 | | IP רשוּם
|
|
|
|
Nameless כתב:
כשאתה שומר את הקובץ בפנקס רשימות, אם למטה כתוב Text Document יהיה לך כתוב בתיבת הטקסט *.txt שה * אתה אמור להחליף בשם הקובץ אז משנים גם את ה txt ל html אם כשאתה שומר כתוב לך למטה All Files אז תיבת הטקסט צריכה להיות ריקה, אז פשוט תכתוב את שם הקובץ, אחרי זה נקודה ואחרי זה הסיומת שהיא HTML למשל אתה רוצה לקרוא לקובץ שלך paper תכתוב בתיבת הטקסט paper.html
וזה צריך להיות טקסט HTML
|
|
|
אהההה אבנתי סוף סוף
תודה אח שלי=]
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
dror1180 משתמש מתחיל
הצטרף / הצטרפה: 01 June 2008 מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת הודעות: 2
|
נשלח בתאריך: 01 June 2008 בשעה 10:25 | | IP רשוּם
|
|
|
|
html זאת שפה לעיצוב אתרים מתכנתים שמתעסקים ב בניית אתרים משתמשים בה וגם כל אחד שמתעניין בבנית אתרים
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|