נושאים פעיליםנושאים פעילים  הצגת רשימה של חברי הפורוםרשימת משתמשים  חיפוש בפורוםחיפוש  עזרהעזרה
  הרשמההרשמה  התחברותהתחברות RSS עדכונים
תיכנות
RSS UnderWarrior Forums : RSS תיכנות
נושא

נושא: Web Services

שליחת תגובהשליחת נושא חדש
כותב
הודעה << נושא קודם | נושא הבא >>
פיק
אורח
אורח

הצטרף / הצטרפה: 01 October 2003
משתמש: אונליין
נשלח בתאריך: 13 June 2010 בשעה 16:14 | IP רשוּם
ציטוט פיק

שלום לכולם!

אני באה משפת תיכנות שאינה משתייכת למיקרוסופט. בעקבות זאת אצטרך את עזרתכם בענין.

במקרה הנוכחי אני אמורה להרים WebService לביצוע כמה דברים פשוטים ולכן החלטתי לעשות זאת במקביל גם בסביבת מיקרוסופט.

הדבר הראשון שביצעתי הינו הורדה של גרסת דוט נט 4 הניסיונית.

יופי, עכשיו צריך להתחיל... רק שאני למדתי עוד מימי גרסת 2003 או 2005, לא זוכרת. בתקופת הלימודים כמו בכל קורס כזה למדנו באופן שטחי ולא ניסנו להעלות אחד כזה "מורכב" לאויר.

מבחינת השרת הכל שם מוכן לקליטה.

הפעלות שאני צריכה ב-WS הזה: חילול מס' אקראי, בדיקה בקובץ XML וביצוע עדכון בקובץ ה-XML.

כשאלה ראשונית, מהו סוג "הפרויקט" שצריך להרים או שמא אפשר להסתפק בקובץ WS פשוט? ראיתי שיש אפשרות של פתיחת קובץ חדש של WebService ואפשרות של פרויקט Wcf או שבכלל הכיוון אחר.

אשמח להסבר פשוט בצמוד לתשובתכם.

כל השאלות האחרות יבואו בהמשך...

תודה על עזרתכם!

חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של פיק חפש הודעות אחרות של פיק בקר בדף הבית של פיק

פיק
אורח
אורח

הצטרף / הצטרפה: 01 October 2003
משתמש: אונליין
נשלח בתאריך: 14 June 2010 בשעה 09:49 | IP רשוּם
ציטוט פיק

א. יש משהו שיכול לכוון לנקודת זינוק?

ב. בנתיים פתחתי קובץ WS פשוט בשילוב #C(באמת הכל צריך להכתב על קובץ ה-Asmx?) וביצעתי שליפת מס אקראי.

המספר שאני צריכה הוא בעל חמש עשרה ספרות. הבעיה שה-Random מציג מס מסוג Int אך לא יכול לשלוף מס' מסוג Long בעקבות כך צריך לבצע ירושה של המחלקה ולבצע Overried על הפונקציה Next שתקבל פרמטרים מסוג Long ותחזיר כמובן מס' מסוג זה.

איך אדע לשלוף מס' אקראי מסוג Long? אין לי ענין או דרך לממש זאת... 

חשבתי לשלוח לפונקצית הבסיס עם פרמטרים מסוג int ז"א לחלק את המספר במס' כלשהו ואת התוצאה שתגיע מפונקצית הבסיס להכפיל לקבלת מס כרצוני... מה דעתכם?

אשמח לעזרתכם,

פיק

חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של פיק חפש הודעות אחרות של פיק בקר בדף הבית של פיק

אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם להתחבר
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם

שליחת תגובהשליחת נושא חדש
גרסת הדפסה גרסת הדפסה

קפיצה לפורום
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה
אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה
אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה
אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה