נושאים פעיליםנושאים פעילים  הצגת רשימה של חברי הפורוםרשימת משתמשים  חיפוש בפורוםחיפוש  עזרהעזרה
  הרשמההרשמה  התחברותהתחברות RSS עדכונים
בניית אתרים
RSS UnderWarrior Forums : RSS בניית אתרים
נושא

נושא: בניית מחשבון בASP.NET | עזרה

שליחת תגובהשליחת נושא חדש
כותב
הודעה << נושא קודם | נושא הבא >>
מיקי
אורח
אורח

הצטרף / הצטרפה: 01 October 2003
משתמש: אונליין
נשלח בתאריך: 21 December 2008 בשעה 22:07 | IP רשוּם
ציטוט מיקי

שלום רב.

התבקשתי כעבודה לבית ספר לבנות מחשבון שהיה בנוי באופן הבא:

יהיה דף עם תיבת טקסט ומתחתיה כפתורים שונים של מספרים ואפשרויות, כאשר אני אלחץ על מסר הוא יכנס לתיבה, כאר אלחץ על פעולה כלשהי(אפשרות) התיבה תתאפס ואז אוכל להכניס ערך נוסף ובסוף כשאני אלחץ שווה אקבל תוצאה.

אני תכננתי לתכנת את המחבון שלי כך שכאשר אני לוחץ על כפתור פלוס לדוגמא אז זה מכניס לי למשתנה ערך כלשהו ואומר לי שהמשתנה פעולה שווה לאחד ומפאס לי את שדה תיבת הטקסט, ואז אני מכניס מספר חדש ולוחץ שווה, שווה מכניס לי את המספר הקיים לתוך משתנה, לפי הערך של משתנה פעולה (אחד לפלוס שתיים לימנוס וכו') עושה את הפעולה ואז מציג.

הבעיה היא שכול כפתור שאני לוחץ הדף כביכול נפתח מחדש והערכים מתאפסים. לא מזמן למדתי את האפשרויות של 

Response.Redirect    

Request.QueryString

אני ניסתי במקום להעביר מדף לדף להעביר מדף לעצמו אחרי לחיצה, ז"א שכשאני לוחץ על פלוס אז זה שולח לי את הערך שבתיבת הטקסט ואני נותן לו שם NUM ואז אני לוקח בשווה באותה דרך, אחרי זה מזמן את שניהם ממיר לדאבל מבצע פעולה ממיר חזרה לסטרינג ואז מציג בתיבה. זה לא עבד לי אז החלטתי לפשט את הבעיה כדי למצוא את הטעות, ניסתי לעשות כך שבלחיצה על פלוס אני יקבל את הערך שבתיבה ואז לחיצה על שווה יתן לי את הערך שקיבלתי בפלוס ואני לא מצליח.

האם מישהו יודע איך אני יכול לקלוט ערך, לשמור אותו, ואז לנצל אותו שוב מאוחר יותר. האם תוכלו לתקן לי את הסינטקס

כפתור הפלוס

Response.Redirect("Default.aspx?num="+TextBox1.Text);

כפתור השווה

TextBox1.Text=Request.QueryString["num"];

וזה הכול מתוכנת בדף         Default.aspx.cs

אשמח מאוד עם תעזרו לי, חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום דבר שתורם לי.

תודה מראש.

חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של מיקי חפש הודעות אחרות של מיקי בקר בדף הבית של מיקי

אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם להתחבר
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם

שליחת תגובהשליחת נושא חדש
גרסת הדפסה גרסת הדפסה

קפיצה לפורום
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה
אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה
אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה
אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה