נשלח בתאריך: 04 December 2008 בשעה 07:29 | | IP רשוּם
|
|
|
|
ממש תודה על התשובות.
ובהתייחס לדבריכם: נאוה, עקרונית קרה בעבר שנכנסתי לאתרי סקס. אבל זה היה כשהיתה לי כתובת אחרת והייתי מקבל לשם גם קצת ספאם על ויאגרה- אבל קצת.
בשנה האחרונה, אני לא זוכר שנכנסתי לאתרים כאלו אבל יכול להיות שבטעות, ואז שניה יכולה, כדברייך, להיות גורלית. מה שכן, ברור לי שלאתר סקס לא נכנסתי בבית ובמחשב שכן אולי יכולתי (במחשב לא פרטי)-מן הסתם רשומים עוד המון כתובות של אנשים אחרים-זה הגיוני שהוא דוקא זיהה את שלי? או שבגלל שנגיד נכנסתי זמן קצר לפני כן/אחרי כן?
ול1101..-יכול להיות שאתה צודק למרות שהכתובת הזו יחסית הייתה ממש חדשה עדיין כשהתחלתי לקבל את הספאם ואין שם הרבה אנשי קשר. אבל זה בהחלט יכולה להיות להיות אפשרות-רק אני לא יכול לדעת.
מה שמעניין זה, שבכתובת הקודמת (שבפועל עדיין משמשת אותי יותר מהחדשה), אין יותר ספאם על ויאגרה:) זה נראה כאילו מישהו זיהה שעברתי או משהו כזה (האמת שהכתובת עצמה קצת מראה את זה-זה אותו שם ואות ,עם הבדל כמו 23 ל25). יכול להיות שוואלה מקושרים עם ג'ימייל בעניין הזה ובעקבות כך גם הספמרים?
ועוד משהו קטן ומוזר-בג'ימייל עקרונית מוחקים ספאם כל 30 יום, כך שבהתחלה לא מחקתי והייתי משאיר את הכל. ואז היה המון ספאם..מה שמוזר זה שכשברגע שהתחלתי למחוק, הספאם ירד! נגיד אם הייתי מקבל 5 ליום אז אח"כ 2 ויש מצב שירד עוד. זה אשכרה נראה כאילו עוקבים אחריך לראות אם מחקת ואם לא שולחים לך עוד...
שוב סליחה על האריכות והחפירות
|